Спортни обзорни предавания от 23 март по F+ и Film+ HD

Description

Спортни обзорни предавания от 23 март по F+ и Film+ HD

Спортните обзорни предавания „Светът на спорта“, „Светът на голфа“ и „ФИФА Футбол Мондиал“ тръгват по F+ и Film+ HD от 23 март.


Светът на спорта“ представя интересни материали за различни спортисти от всички видове спорт. До сега предаването вървеше по RING.BG.

Светът на голфа“ е магазинно предаване, поредица за най-интересните новини, свързани с голфа по света.

Всички последни новини около този вид спорт, какво е актуалното класиране в световната ранглиста, интересни задкулисни кадри и интервюта, подготовката на големите голф-звезди.

За всички, които имат интерес към този вид спорт, предаването ще им представи и първите стъпки в играта, кои са дестинациите за голф туризъм, богат архив от участията на най-великите голфъри в света, както и още много други любопитни факти. Предаването също се излъчва по RING.BG от 9 август 2010 година.

ФИФА Футбол Мондиал“ е обзорно предаване на ФИФА за популяризиране на играта. Предаването се излъчваше по RING.BG и bTV Action.

Интересни материали свързани с български спортисти също са включвани в изданията на тези предавания. Сред тях са Кубрат Пулев и Лудогорец. Интересното е че „Светът на голфа“ още присъства в програмата на RING.BG.

Програмните схеми на каналите на БГ САТ АД можете да намерите в лявата странична лента на сайта, както и чрез директните линкове в статията.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар