24KITCHEN през Април 2014 г.

Description

24KITCHEN през Април 2014 г.

Снимка: 24Kitchen
Снимка: 24Kitchen
 Представяме Ви акцентите от програмата на 24Kitchen за месец Април 2014 г.


БОЙНИЯТ КЛУБ НА ДЖЕЙМИ И ДЖИМИ
от 1 април, от понеделник до петък, в 23:25 часа



Джейми и Джими се събират в Бойният клуб на Джейми и Джими, запретват ръкави и се заемат с огромни кулинарни предизвикателства.
От централата им на кея в Саутенд, двамата приятели от детството се отправят на кулинарно пътешествие през целия континент, взимайки най-доброто от британската кухня и изправяйки го срещу най-доброто от останалата част на Европа.
Закачлива, забавна и представяща всички кулинарни познания и умения, които могат да се очакват от тези страстни кулинари от Есекс, поредицата доказва, че винаги си заслужава да се бориш за добрата храна.
Някои от звездите, които участват са Алън Кар, Джонатан Рос, Гари Барлоу и Гуинет Полтроу.
ПАЛИТРА ОТ ВКУСОВЕ
от 11 април, петък, в 13:15 часа



Водещият на предаването – Максут Ашкар, казва: „Готвенето е изкуство, а готвачът е творецът, който се стреми да получи идеалния вкус.” С малко въображение и нюх, той превръща традиционните турски ястия, готвени до днес по стари бабини рецепти, в изискани и апетитни блюда, съответстващи на съвременното и модерно кулинарно изкуство.
В отделните епизоди Максут демонстрира на зрителите практични и здравословни методи за приготвяне на традиционните турски ястия, като обръща специално внимание и на продуктите, които използва.
В кухнята на Максут се случват чудеса. Готвенето ще се превърне в изкуство, а вкусът на ястията ще бъде съвършен.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар