Наталия Симеонова сбъдва четири прекрасни мечти тази събота, 8 март от20:00 часа, по bTV

Description

Наталия Симеонова сбъдва четири прекрасни мечти тази събота, 8 март от20:00 часа, по bTV

Снимка: bTV
Снимка: bTV
 Тази събота, 8 март, bTV ще излъчи втория епизод от четвърти сезон на социалния проект „Предай нататък“.
Водещата Наталия Симеонова и екипът й ще продължат да разкриват пред камерата житейските истории на стотици хора с надеждата, че ще дарят не само усмивка, но и реална подкрепа.
Първата история носи името „Утре започва от днес” – Тошко, Стоянка и Бойка са три прекрасни деца от ромската махала в град Ветрен, които за съжаление никога не са излизали извън населеното място, в което живеят. Семействата им са с много ограничени финансови възможности, но това не пречи на децата да имат своите мечти и желания. Тошко мечтае един ден да бъде истински полицай, а Стоянка и Бойка искат да станат гримьор и фризьор. Големи са изненадите за децата при следващата им среща с екипа на Наталия. Дали децата ще сбъднат поне за малко своите мечти и какви други изненади ще им предложи Наталия, гледайте тази събота в „Предай нататък”, от 20,00 часа.
„Сиракът скитник от Пловдив” е името на втората история в предаването. Героят в тази история е Борис Филипов - 47 годишен художник, син на художничка и лекар и баща на две деца. След скандал, последван от раздяла с втората му жена, Борис остава на улицата. Живее в бараки, които в последствие “бутат” и от повече от година спи по пейките. Остава безработен, след като напуска и работата си като скулптор на гробищата в Пловдив. Да си върне живота е неговата мечта и да има място и материали, с които да твори. Това, което го очаква, ще надмине всички негови мечти и очаквания…

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар