Новини от BTG Team

Description

Новини от BTG Team

Randi01
BTG Team  е поддържащото звено на групата сайтове - BTG Media.


Днес имаме някой новини за Вас относно бъдещите ни проекти. Както вече обявихме предстои прехвърлянето на сайта към нов домейн. Все още имаме проблеми с прехвърлянето и вероятно новият сайт ще съдържа само публикациите след 1 март 2014. Ще опитаме да прехвърлим и останалите, но това ще стане ръчно и ще отнеме доста време. Проблеми имаме и с "Програмата", чието прехвърляне също ни затруднява и още търсим начин за прехвърлянето и към новия адрес.

Готови са новите лога на сайтовете от групата и като цяло новата визия на BTG Media. Повече подробности ще разкривам постепенно в новият ми блог, където можете да задавате и вашите въпроси към мен за телевизия и не само. След прехвърлянето на сайта ще стартираме нови авторски рубрики и ще върнем най-успешната ни такава. Вече 6 месеца не спираме да Ви информираме за промените в ефира. Имаме амбицията да стартираме и нов сайт, като сме готови за предложения от ваша страна за тематиката на сайта.

От няколко дни BTG Team се грижи за поддръжката на фен страница за RING.BG във Facebook.  TELEVISION BG Awards 2014 също продължават, като до края на деня ще публикуваме анкета в която да гласувате за събитие на месец Февруари 2014. Честит празник на всички дами!

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар