Гостите на Антон Хекимян в „Тази събота” и „Тази неделя” по bTV

Description

Гостите на Антон Хекимян в „Тази събота” и „Тази неделя” по bTV

image
Илиана Йотова, Надежда Нейнски, Тони Димитрова, 100 кила, Маргарита Михнева и Гена Трайкова сред гостите на Антон Хекимян в „Тази събота” и „Тази неделя” по bTV


На 8 март от 8.00 часа в студиото на „Тази събота”, часове преди вечното футболно дерби ще стане ясно скубят ли си косите фенките на Левски и ЦСКА. Сред темите и събеседниците на Антон Хекимян ще бъдат още Маргарита Михнева за това колко е трудно да бъдеш жена, Илиана Йотова и Надежда Нейнски – две евро дами за европроблемите, мис Валенти – първата българска стриптизьорка, Дени Лазаро за избора от мъж да станеш жена и Тони Димитрова за това какво е да си в кожата на Едит Пиаф. Екипът на „Тази неделя” ще посети дома на Нели от „Търси се” и ще се събуди с нея и сина й Тодор, ще се включи на живо и от Бачево за да проследи какво се случва на конските кушии на Тодоровден.

На 9 март в „Тази неделя” от 8.00 часа в студиото на Антон ще бъдат рапърът 100 кила в разговор за новата музика на България, Надя Чолакова за това къде потъна подземният свят и дали българинът е изчезващ вид, ще говорим с проф. Петър Иванов. Сред гостите на Антон Хекимян в студиото ще бъде също и Гена Трайкова – продуцент и автор на филма „Песента на Валя” в bTV ДОКУМЕНТИТЕ, а също и Николета Йорданова, която ще разкаже каква е сутринта на една ясновидка.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар