Cartoon Network – Акценти за април 2014 г.

Description

Cartoon Network – Акценти за април 2014 г.

Снимка: Cartoon Network
Представяме Ви акцентите от програмата на Cartoon Network за месец Април. Детския канал Ви дава шанс да изберете  какво да гледате на 1 април.


ДЕН НА ШЕГАТА (ТИ ИЗБИРАШ!)


СПЕЦИАЛНА ПРОГРАМА


Специална програма

Вторник, 1 април от 17.05 ч



Денят на шегата е световен ден, в който празнуваме веселието, а за смях и глъчка няма по-подходящо мястоот Cartoon Network!

Най-важното е, че децата сами ще изберат какво да гледат на 1 април по Cartoon Network! В периода 23 март – 29 март всеки може да гласува за своите любими комедийни герои онлайн – на www.CartoonNetwork.bg!

През 2014 година, Денят на шегата ще бъде посветен на любимите епизоди на децата, в които има шеги и закачки – разбира се, имаме богат избор от предавания –Невероятният свят на Гъмбол, Cow & Chicken, The Looney Tunes Show, Том и Джери, Лабораторията на Декстър, Скуби-Ду Мистерия ООД, Реактивните момичета и Време за приключения!



 


ПАРК ШОУ  


НОВИ ЕПИЗОДИ



   
Премиера: събота, 5 април от 13.00 ч

Всеки уикенд от 13:00 ч

Сезон 5, епизоди 123-140



Мордекай и Ригби са двама изключително забавни приятели, които работят като поддръжка в един парк. Тяхното основно занимание през деня е да избегнат изпълнението на служебните си задължения. В  новите епизоди ще видите как един от приятелите им – Мускула – иска да спечели състезание по бодибилдинг, организирано в залата, в която тренира; как Мордекай и Ригби без да искат съсипват празника за Деня на благодарността; и как Призрак Дай пет се надява да се събере отново със своя приятелка от миналото, след като получава от нея дълго жадувана пощенска картичка.





  ПЪЛНА ДРАМА: ALL STARS  


НОВ СЕЗОН



   
Специална програма

Премиера: понеделник, 21 април от 17.05 ч

Всеки делничен ден от 17.05 ч

Сезон 5, епизоди 1 - 8



Пълна драма: All Stars е петият сезон на популярния франчайз Пълна драма, който пренася телевизионния риалити формат в света на анимацията. Това смешно риалити е художествена измислица, която проследява съревнованието между 14 младежи, които се намират на остров в Канада. Лагерниците се впускат в тематичнипредизвикателства като целта им е да не допуснат дабъдат изгонени от острова при гласуването, за да могат да спечелят голямата награда.



Преди премиерата, децата ще имат възможност да видят предисторията – от самото й начало в специалния Мега маратон с Пълна драма – от 13.30 ч в неделя, 20 априлдо 17.05 ч в понеделник, 21 април.



  МИКС МАРАТОН  


СПЕЦИАЛНА ПРОГРАМА

   
Специална Великденска програма

От 07.40 ч в понеделник, 14 април до 09.50 ч в петък, 18 април



Има ли нещо, което децата обичат повече от празниците?Ами…може би анимацията! Ето защо Cartoon Network е предвидил специален Празничен Великденски маратон на анимационните предавания, с който да зарадваме деца от всякаква възраст. Всеки от дните преди Великден е посветен на едно от най-обичаните предавания на Cartoon Network: Бен 10: Омнивърс,Невероятният свят на Гъмбол, Скуби Ду: Мистерия ООД, Джони Тест, Dreamworks Дракони: Ездачите от Бърк.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар