Extreme Sports Channel – Акценти за Април 2014 г.

Description

Extreme Sports Channel – Акценти за Април 2014 г.

Този април Extreme Sports Channel пренася директно на телевизионния екран целия екшън на спортната серия от организацията на най-голямото автомобилно състезание в света.


DRAG RACING: N.H.R.A. SPORTSMAN SERIES (s2013)



Всеки делничен ден от 14-ти април в 17:05  и 21:40



Знаете ли как изглежда истинската сила? Изпитвали ли сте някога мощта на нитро-метанови двигатели с мощност 8,000 конски сили, които се спускат едновременно с гръм и трясък, ускорявайки се от нулата до 300 мили в час за по-малко от четири секунди? Разтърсващият земята и каращ сърцето да се задъхва устрем на тези нитрочудовища, не може да се сравни с никое друго земно усещане. Този април Extreme Sports Channel пренася директно на телевизионния екран целия екшън на спортната серия от организацията на най-голямото автомобилно състезание в света.





NATHAN‘S HOTDOG EATING CONTEST



Всеки делничен ден от 21-ти април в 19:50



В света на състезателите по ядене на хотдог, едноименното състезание на Нейтън е върхът. HDB (което, за сведение на непосветените, означава хотдогове и кифли) се провежда ежегодно на прочутия Кони Айлънд.



На 4 юли 2013 година номер едно в света Джой Честнът защити успешно титлата си, като погълна невероятните 68 хотдога (HDB) само за 10 минути! Смятате, че имате голям апетит? Гответе се за поражение!




За незабавен достъп до екшън на живо от стотици събития, влезте в www.extreme.com

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар