Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

JimJam – Програмни анонси – Април 2014

Снимка: Jim Jam Ето ги и анонсите от програмата на детския канал JimJam за месец Април 2014.

Снимка: Jim Jam
Ето ги и анонсите от програмата на детския канал JimJam за месец Април 2014.


Приказен свят: Класически приказки
„Островът на съкровищата“, „Тримата мускетари“, „Легенда за Атлантида“, „Аладин“, „Принцеса Анастасия“

Островът на съкровищата

Събота, 5ти април в 11:00 е 18:00

Вдигнете котва, приятели! И се отправете към най-голямото пиратско приключение, което ще накара краката ви да треперят в тази страховита, изпълнена с песни и смях анимационна версия на приключенската пиратска класика на Робърт Луи Стивънсън! Включете се в това изпълнено с премеждия търсене на заровеното пиратско съкровище, преди клатушкащите морски разбойници да накажат младия Джим Хокинс и приятелите му заради него!

Тримата мускетари
Неделя, 6ти и събота, 12ти април в 11:00 и 18:00

„Един за всички и всички за един“ е лозунгът на д’Артанян и неговите приятели Атос, Портос и Арамис, които се сражават в „Тримата мускетари“, за да изчистят името на кралицата и да спасят Франция от злия кардинал Ришельо.

Легенда за Атлантида
Неделя, 13ти и събота, 19ти април в 11:00 и 18:00

Това е приказка за изгубения град Атлантида, за приказната му мощ и преждевременна гибел. Принцеса Елан от Атлантида се влюбва в красивия обикновен ‘пришълец’ Тера. Когато майка й – кралица Марин, умира от ръката на злия магьосник Билайл, Елан трябва да спаси жителите на града от унищожение като освободи четирите кристала на въздуха, водата, земята и огъня.

Аладин
Неделя, 20ти и събота, 26ти април в 11:00 и 18:00

Тръгнете на вълшебно пътешествие – удоволствие за цялото семейство, в това екзотично приключение, което ще покори въображението на деца и родители и чието гледане никога не омръзва. С помощта на верния джин от лампата, Аладин ухажва красивата дъщеря на султана – принцеса Лейла, като построява приказен палат. Но, тогава злият Хасем открадва лампата заедно с принцесата…

Принцеса Анастасия
Неделя, 27ми април в 11:00 и 18:00

За принцеса Анастасия животът е вълшебна приказка с кралски палати и приказни богатства. Но, прекрасният й живот се променя завинаги, когато злият Распутин сваля от трона баща й – могъщият цар Николай, след което Анастасия тръгва на път към вълнуващо ново приключение, в което ще открие нов живот и истинската любов.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!