Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Стартира TELEVISION BG: Play

Днес BTG MEDIA стартира собствена платформа за видео – TELEVISION BG: Play. Проектът е част от бъдещите планове на компанията.

Днес BTG MEDIA стартира собствена платформа за видео – TELEVISION BG: Play. Проектът е част от бъдещите планове на компанията.


TELEVISION BG: Play ще Ви даде възможност да гледате на едно място известни игрални и анимационни сериали, както и популярни телевизионни предавания. Освен това сайта предлага и линкове за гледане на живо на мачове от чешкото футболно първенство Gambrinus Liga, както и информация за отборите играещи там. TELEVISION BG: Play може да откриете на адрес http://play.televisionbg.tk/.

Платформата е базирана на свободната системата за видео споделяне на VBOX7 и YouTube, като по тази причина TELEVISION BG: Play и екипа му не претендират и не нарушават никакви авторски права. При претенции за нарушени авторски права се обърнете към съответните сайтове или ни пишете на e-mail: television.bulgaria@gmail.com за да премахнем съответното видео от сайта TELEVISION BG: Play.

TELEVISION BG: Play е част от BTG MEDIA GROUP, включваща още сайта TELEVISION BG и форума TELEVISION BG: Forum. TELEVISION BG: Group обхваща авторският колектив, както и фен страницата на RING.BG и фен страницата на TELEVISION BG във Facebook. TELEVISION BG: Group е част от BTG Media Group.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!