Лесно ли се оцелява в Камбоджа - в "Преди обед" гостува част от екипа на Survivor

Description

Лесно ли се оцелява в Камбоджа - в "Преди обед" гостува част от екипа на Survivor

Снимка: bTV
Днес гости в студиото на „Преди обед” беяха част от екипа на Survivor България, които преди броени дни се завърнаха от Камбоджа, където снимаха петия сезон на формата.
Гостите споделиха пред Деси и Сашо своите първи впечатления, най-шокиращи ситуации, най-големи страхове и най-запомнящи се преживявания в екзотичната държава.

Режисьорът Петър Дяков показа снимки от бунгалото, в което отсядат Анджелина Джоли и Брад Пит и разказа за луксозните условия, при които почиват световните звезди. Той разкри и че участниците и екипът на формата са били подсигурени достатъчно добре, за да се чувстват сигурни, въпреки че Камбоджа е едно от най-опасните места, къде е сниман Survivor.

Главният редактор Марта Шопова разказа своите първи впечатления от Камбоджа и сподели своя сблъсък с традициите там. Тя разказа, че местните хора живеят в неочаквано голяма мизерия, но и са изключително щастливи. Марта разкри и кой е най-тежкият момент от двата месеца, прекарани в Камбоджа.

Психологът Ивайло Райнов разкри пред водещите, че не се е налагала прекомерна намеса на специалистите сред участници и екип. Той разказа също така за гекона, който се е настанил в бунгалото му.

Повече за храната в Камбоджа, най-големите трудности и забавните изживявания в екзотичната страна можете да научите ТУК.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар