btv.bg с нов дизайн и обогатено съдържание от 10 април

Description

btv.bg с нов дизайн и обогатено съдържание от 10 април

btv.bg и интернет потребителите ще  разработват заедно интерактивна платформа от ново поколение


Нов дизайн, още по-разнообразно съдържание, по-голяма достъпност и нововъведения, съобразени с потребностите на аудиторията ще предложи един от най-посещаваните сайтове в България btv.bg от 10 април.
Една от основните промени в btv.bg е по-богато развлекателното съдържание и голям брой ексклузивни материали, които ще разказват допълнителни истории около любимите телевизионни проекти на bTV.
Сред нововъведенията са персонализацията и възможността потребителите да влизат в сайта с профилите си от социалните мрежи, без да правят допълнителна регистрация. Това ще им позволи например да виждат прогнозата за времето, съобразно своето местонахождение и хороскопа си  според зодията.  Засилената интерактивност позволява на потребителите още по-лесно да  оценяват, коментират и споделят материали в социалните мрежи. Освен това сайтът ще бъде достъпен на повечето съвременни мобилни устройства и през тях ще може да се гледа програмата на телевизията в реално време.
btv.bg преминава в следващата фаза от развитието си и все повече се превръща в динамична интерактивна платформа, която хората могат да моделират спрямо специфичния си интерес. Същевременно запазваме основната професионална характеристика на медиен сайт, в който потребителите могат да видят онлайн най-гледаното съдържание от телевизионните канали на bTV Media Group. Новият btv.bg е следствие на нашето желание да общуваме още по-отблизо с активната интернет аудитория”, коментира Александър Илиев, директор „Интернет”, bTV Media Group.

Всички нововъведения на btv.bg са направени в интерес на потребителите и затова разчитаме на обратна връзка от тях, за да го превърнем в още по-полезна и интересна платформа.

През 2012 г. btv.bg спечели за първи път наградата “Любима марка” в категория "Информационна агенция”. Тази награда е предхождана от приза в категория "Уебсайт на електронна медия” от 2009 г. Същата година btv.bg е носител и на наградата "Платинен чадър” от медийния фестивал MediaMixx 2009.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар