Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Cartoon Network - акценти за Май 2014

Снимки: Cartoon Network Оригиналната анимационна комедия на Cartoon Network Чичо Дядко стартира през май по детската телевизия.

Снимки: Cartoon Network
Оригиналната анимационна комедия на Cartoon Network Чичо Дядко стартира през май по детската телевизия.


ЧИЧО ДЯДКО

НОВО ПРЕДАВАНЕ 

Започва в петък, 23 май от 20.20 ч

Всеки петък от 20.20 ч

Сезон 1, епизоди 1-13


Чичо Дядко е магическият чичо и дядо на всички по света. Той винаги е на път, за да помага на хората и да променя завинаги техния живот. Впуска се в приключения и разрешава проблеми с помощта на своите приятели – Г-н Гюс, Стийв Пицата и Огромната истинска летяща тигрица.

Оригиналната анимационна комедия на Cartoon Network Studios ни среща с магическия Чичо Дядко и еклектичния му антураж, които сеят смях и забавление във всяка ситуация, в която попадат.

БЕН 10: ОМНИВЪРС

НОВИ ЕПИЗОДИ

Започва в понеделник, 12 май от 18.30 ч

Всеки делничен ден от 18.30 ч

Сезон 3, епизоди 41-48, 51, 52


Бен 10 и партньорът му – Рук се завръщат с нови извънземни и нови приключения! В тези нови епизоди, Бен и Рук са повикани в Лондон, Англия, за да разследват последните събития, в които са замесени извънземни. Ще видим и един отколешен враг, който се надига, докато Бен и Рук са на посещение при Кевин и Гуен в колежа.


Преди премиерата на новите епизоди, децата могат да си припомнят предишни мисии на Бен и да видят как се запознава с партньора си Рук в специалния маратон от 36 епизода. Специалната програма, наречена Всеки герой има нужда от партньор ще се излъчва в петък, 9 май от 09.00 ч до 16.00 ч, в събота, 10 май от 09.00 ч до 13.25 ч и в неделя, 11 май от 09.00 ч до 13.30 ч.

TEEN TITANS GO!

НОВИ ЕПИЗОДИ

Започва в събота, 17 май от 17.30 ч

Всяка събота и неделя от 17.30 ч

Сезон 1, епизоди 14-26

Малки титани: В готовност! е обичано комедийно-приключенско предаване, което имаше номинация в тазгодишното издание на Наградите Annie, но, за съжаление изгуби. Е, добре е да се отбележи, че победителят се оказа друго любимо заглавие от Cartoon Network – Време за приключения. В тези нови епизоди, Зверчето е поканен да участва във филм, наречен „Момчето от джунглата”, докато останалите Титани трябва да се изправят срещу няколко злодеи. В друг епизод, стари врагове се завръщат още по-силни от преди и единствено Титаните могат да ги спрат за пореден път. Не пропускайте Малки титани: В готовност! – само по Cartoon Network!


CARTOON NETWORK КИНО


ФИЛМИ

Ben 10 Race Against Time 2


Всяка събота от 09.00 ч и неделя от 18.00 ч



03.05***Scooby-Doo And The Cyber Chase

17.05***Scooby-Doo Meets The Addams Family

24.05***Ben 10: Race Against Time

31.05***Scooby-Doo And The Loch Ness Monster

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!