Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

FOX, FOX Crime & FOX Life през месец Май 2014 г.

Снимка: FOX "24: Неумирай днес" е премиерното заглавие на FOX за месец Май.

Снимка: FOX
"24: Неумирай днес" е премиерното заглавие на FOX за месец Май.

24: Не умирай днес 
15 май, всеки четвъртък, 21:50 часа 
премиера за България 

„24: Не умирай днес“ е разтърсващ нов сериал, който рестартира обратното броене на революционната драма „24”, спечелила награда „Еми”. Високооктановата сага отново събира екипа, спечелил наградата „Еми”: изпълнителният продуцент Хауърд Гордън, звездата и изпълнителен продуцент Кийфър Съдърланд, съавторът Робърт Кокрън, изпълнителните продуценти Евън Кац, Мани Кото, Дейвид Фюри и Брайън Грейзър и режисьорът Джон Касар. Отново ще видим задъхани сцени в реално време, с обичайното разделяне на екрана и проследяване на паралелни сюжетни линии.
Действието този път се развива в Лондон, където е заснет и сезонът. В центъра на динамичните събития отново е безстрашният агент Джак Бауър (Съдърланд). Преди четири години Джак беше беглец от правосъдието. Сега, вече в изгнание, той отново е готов да жертва живота и свободата си, за да предотврати поредното глобално бедствие.  По следите на Джак са агентите на ЦРУ Стив Наваро (Бенджамин Брат от „Закон и ред”) и Кейт Морган (Ивон Страховски от „Декстър”) - изобретателни и безскрупулни шпиони, Джордан Рийд (Гил Мати от „Джобс”) – умен и опитен компютърен специалист на ЦРУ и  Ерик Ритър (Гбенга Акинагбе от „Репортерите”) – силен, интелигентен и арогантен полеви агент. Решенията този път се вземат от Джеймс Хелър (Уилям Дивейн от „Черният рицар: Възраждане”), който вече е президент на САЩ. Дясната ръка на Хелър е шефът на президентската канцелария Марк Будро (Тейт Донован от „Щети”), който е женен за дъщерята на Хелър, бившата любима на Джак Бауър Одри (Ким Рейвър от „Революция”). Междувременно вече закоравялата Клоуи О’Брайън (Мери Лин Раджскъб от „Защитна стена”) – довереното лице на Бауър в Отдела за борба с тероризма работи тайно с хакера Ейдриън Крос (Майкъл Уинкот от „Гарванът”).

Кийфър Съдърланд като Джак Бауър
Мери Лин Раджскъб като Клоуи О’Брайън
Ким Рейвър като Одри Рейнс
Уилям Дивайн като президента Джеймс Хелър
Майкъл Уинкот като Ейдриън Крос



Агнешко – сезон 5
от 27 май, всеки вторник, 20:55 чaса
премиера за България

„Агнешко” разказва историята на „печената банда” – група приятели, които се забавляват и си помагат през предизвикателствата и клопките на живота, с малко неловки моменти и много вино. Кортни Кокс е в главната роля на Джулс Коб – наскоро разведена и омъжена повторно майка, която не може дълго да стои далеч от виното и приятелите си. Сред тесния й социален кръг са вторият й съпруг Грейсън (Джош Хопкинс), бившият й съпруг, неудачникът Боби (Брайън ван Холт), съседката и довереница Ели (Криста Милър), напереното й протеже Лори (Бюси Филипс) и очарователният, но обикновен съпруг на Ели Анди (Йън Гомес). Често част от групата е и порасналият син на Джулс Травис (Дан Бърд), който на моменти е много по-зрял от останалите.
В края на четвърти сезон Лори и Травис станаха двойка и Джулс се закле пред себе си да не застава на пътя им. Въпреки това обаче мисълта, че Лори излиза със сина й я измъчва ужасно.
Този сезон Боби и Анди ще направят голям удар, когато играта на печената банда „пени в кутия” стане глобален хит. Междувременно Анди убеждава Ели да покаже своето алтер его „чаровната Ели” за радост на всички, особено на Джулс. А Грейсън най-после ще сбъдне мечтата си да участва в телевизионна реклама, но ролята далеч не е това, което е очаквал.
Този сезон се завръщат две от популярните гостуващи звезди. Робърт Гленденин се завръща в ролята на Том – любопитният съсед на Джулс, който има навика да се появява на кухненския прозорец в най-неочаквани моменти. Кен Дженкинс също се завръща в ролята на сприхавия баща на Джулс.

Кортни Кокс като Джулс Коб
Криста Милър като Ели Торес
Бюси Филипс като Лори Келър
Дан Бърдас като Травис Коб
Джош Хопкинс като Грейсън Елис
Йън Гомес като Анди Торес
Брайън ван Холт като Боби Коб


Стари кучета – сезон 10
от 24 май, в събота и неделя, 22:55 чaса 
премиера за България

Опитайте се да им кажете, че са твърде стари за тази работа.
Отделът за неразкрити престъпления се завръща за десети сезон, който този пък включва специална серия от две части, чието действие за първи път се развива в чужбина. Разследването отвежда екипа, воден от Сандра Пулман, до пристанището на Гибралтар, където трябва да работят ръка за ръка с местната полиция, за да разкрият две убийства, извършени с един пистолет. В този сезон се появява и Дан Грифин (Николас Линдхърст) – бивш охранител на дипломатически мисии. Дан е интересен герой с непроницаемо лице, около когото витае тайнственост. Стендинг го подозира, но Дан скоро се доказва като безценна част от екипа със своя бърз и аналитичен ум и мрачното си чувство за хумор. Със завладяващи сюжети, заплетени криминални случаи и драматични обрати „Стари кучета” бележи своя 10-годишен юбилей с 10 класически епизода.


Аманда Редман („Секси зверче”, „У дома с Брейтуейт”)
Николас Линдхърст („Рок и чипс”, „Само глупаците и конете”)
Денис Уотърман („Надзорник”, „Суини”, „Разкази от Кентърбъри”)
Денис Лоусън („Ударът”, „Блатата”)

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!