Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Снимки: ФЕН ТВ В новия брой на "Зад кулисите" екипът на ФЕН ТВ ще срещне зрителите със някои от най-големите звезди от ефира ...

Снимки: ФЕН ТВ
В новия брой на "Зад кулисите" екипът на ФЕН ТВ ще срещне зрителите със някои от най-големите звезди от ефира на музикалната телевизия.


Миналата седмица J Balvin изнесе концерт в НДК в София. Непосредствено преди изявата Хосе, както е истинското име на изпълнителя, даде едно доста любопитно интервю за ФЕН ТВ. Пред камерата J Balvin сподели своите съкровени мисли и чувства за музиката, жените, семейството, приятелите и... татуировките си. Само в "Зад кулисите" зрителите ще почувстват и атмосферата от концерта на популярния колумбиец и ще видят живи изпълнения на "Tranquila" и "Sola".

Кралят на поп-фолка Азис покани екипа на ФЕН ТВ на гости в своя дом, за да представи последния си албум "Azis 2014". Тавата излезе в началото на миналата седмица и това бе просто повода за срещата ни с най-популярния български певец. Всъщност зрителите на "Зад кулисите" ще разберат много любопитни и актуални подробности и от личния живот на Азис - деликатно измъкнати от ловкия репортер на ФЕН ТВ - Даниела Симеонова.

В третия репортаж в предаването ще се срещнем с Ангел и Алисия на снимачната площадка към най-новото видео на изпълнителите - "Плачи сега". Интересен е фактът, че за пръв път звездата на ФЕН ТВ Алисия влиза в ролята на арт директор на продукцията. Певицата споделя, че макар в новата песен да е само featuring, тя чувства целия проект като своя рожба. През изминалата седмица Алисия и екипът на Йордан Петков работят съвместно и над монтажа, а лентата излиза в петък в ефира на ФЕН ТВ.

Най-интересното е винаги Зад кулисите!
Всяка събота от 13:30 ч. по ФЕН ТВ!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Очаквайте скоро!

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!