Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

PlayGo стартира днес, очаквайте още два нови сайта до дни

Преди няколко часа стартира сайта PlayGo, предлагащ на своите потребители интересно и уникално съдържание.

Преди няколко часа стартира сайта PlayGo, предлагащ на своите потребители интересно и уникално съдържание.


BTG Web Media продължава да се развива и разраства. Днес напълно ребрандиран бе сайта BTG Play, който сега носи името PlayGo и се намира на адрес playgo.btgweb.eu. Освен името и логото е обновено и съдържанието на сайта. Продължаваме да използваме свободната система за видео споделяне на YouTube.com, за да направим достъпа до сериали, предавания, трейлъри на филми и рекламни клипове по-лесен за потребителите. Добавили сме и спортни обзорни видео клипове от футболни мачове и други спортни събития.

Сайта ще предлага на своите фенове и линкове към платено и безплатно предаване на спортни събития на живо. Започваме още днес с два футболни мача и прякото предаване на боксовия мач между Владимир Кличко и Алекс Леапаи. Можете да ни изпращате и линкове към ваши клипове, които да качим на сайта, след одобрение от администратор. За връзка с екипа на PlayGo: admin@btgweb.eu.

Освен обновения видео-портал до дни ще стартираме още два нови сайта. BTG Motor ще бъде обогатен от към съдържание и ребрандиран в изцяло посветен на мъжката аудитория сайт. Няма да разочароваме и нежния пол. Нов сайт насочен изцяло към дамите е вторият ни нов проект. Той ще бъде напълно нов сайт и няма да замени нито един от вече съществуващите.
Форума вече няма да се поддържа поради ниския интерес.

2 коментара

  1. Добре, вече сте затворили форума, но защо не затворите и тези двата: http://forumbg.proboards.com/ , http://forumbg.bulgarianforum.net/ Все едно още са активини. По-добре ги затворете и тях, за да не се бъркат хората. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте,
    двата форума вече са изтрити и не съществуват.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!