Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Силви Вартан се завръща в родината си в годината на 70-я си рожден ден

Снимки: bTV Георги Тошев се среща с иконата на френската сцена в Париж, дни преди третия й концерт в София

Снимки: bTV
Георги Тошев се среща с иконата на френската сцена в Париж, дни преди третия й концерт в София


Тази година, на 15 август, легендарната певица Силви Вартан чества 70-годишния си юбилей. В тази знакова година тя започва и световното си турне, което ще премине през България на 24 април в зала 1 на НДК.
Повече от 50 години са минали откакто 17-годишното момиче записва първото си хитово парче в Париж и се превръща в сензацията на френската сцена. Бързо се превръша в международна звезда. Излиза на една сцена, заедно с момчетата от Бийтълс, Миг Джагър пише песни за нея, а любимецът на поколения френцузи - рок певецът Джони Холидей,  се влюбва в новата звезда и двамата стават най-обсъжданата двойка на Франция.

В ексклузирното си интервю за „непознатиТЕ”, певицата, родено в българското село Искрец, споделя, че изпълненията пред родна публика са винаги по-специални за нея, защото България е в сърцето й: „България присъства всеки ден в моя живот, защото е свързана със скъпите ми спомени за родителите ми, детството ми, пейзажите...”, разкрива Силви Вартан пред камерата на документалната поредица. Тя споделя още щастието си, че в тази юбилейна година ще се върне в родината си.

Във филма „Силви Вартан. Завръщане” тази неделя, 13 април, от 12:30 ч изпълнителката на „Облаче ле бяло” за първи път разказва как се развива дъщеря й Дарина и ще сподели дали тийнейджърката ще продължи по пътя на известната си майка. „непознатиТЕ” ще покажат съвместното им изпълнение на емблематичната песен„Марица” за френската телевизия. Зрителите ще видят и непоказвани досега лични снимки със сина й Давид и майка й, както и кадри от най-новия й клип,  ще чуят най-големите й хитове, ще разберат кога е била най-щастлива и към какво изпитва най-силна носталгия и до днес.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!