"Тази събота", "Тази неделя" и COOL...T този уикенд по bTV

Description

"Тази събота", "Тази неделя" и COOL...T този уикенд по bTV

Най-горещите събития в последните дни на месец март през очите на Антон Хекимян и неговите гости този уикенд по bTV


На 26 април денят на зрителите на bTV ще започне с певицата Поли Генова, която ще покаже на Антон Хекимян как се готви за големия ден на почистването на България. Екипът на „Тази събота” ще проследи на живо как протича почистването в Студентски град, във Велико Търново при крепостта Царевец, почистването на Северния плаж в Бургас и на приподен парк Витоша.
Водещият Антон Хекимян ще направи съпричастни зрителите и на още едно събитие – смяната на караула в bTV Новините или как едни от най-обичаните лица на медиата – Венелин Петков и Гена Трайкова предават щафетата на новите водещи Лиляна Боянова и Иван Георгиев.
Зрителите на bTV ще проследят на живо и още едно събитие – репетицията на Белослава, Рут Колева и Миленита, които ще имат общ концерт. С обща изява могат да се похвалят и близнаците Галин и Атанас, и Силвия и Ренета, които приеха предизвикателството да се явят заедно като “Double Trouble” в шоуто на bTV „България търси талант”.  
Коментар на събитията от седмицата ще направят журналистите Георги Тошев, Паола Хюсеин и блогъра Иво Божков, а проф. Михаил Константинов ще анализира предстоящите Евроизбори.


На 27 април в „Тази неделя” от 8 часа коментар на събитията от седмицата ще напарвят Виза Недялкова и Андрей Райчев. Актрисата Веселина Попова ще разкаже как започва един неин ден, а Жорж Ганчев и любимата му Шуши ще отворят вратите на дома си във Владая за екипа на предаването.Цветелин Кънчев ще разкрие какъв ще бъде ромския вот на Евроизборите, Осман Октай ще анализира политическите кукловоди, а Румен Овчаров – заплита ли се енергийният възел.
Доктор Емилова ще се появи за първи път в медийното пространство след тежката загуба на съпруга си, за да разкаже за живота и мисията си.

Интервю със Силви Вартан и бекстейдж кадри от фотосесия на Асен Блатечки и Есил Дюран - тази събота в COOL…T по bTV

В деня на голямото почистване на България, 26 април, в предаването COOL…T специални гости ще бъдат певиците - Невена Цонева и Нора Караиванова. Двете приятелки и колежки, които са лица на кампанията, ще споделят причините, поради които подкрепят и се включват в кампанията и методите, които използват, за да опазят околната среда чиста.

След тях зрителите на предаването ще имат възможност да видят интервю със световноизвестната певица Силви Вартан. Минути преди концерта си в София тя застана пред камерата на COOL…Tи сподели своите чувства и емоции относно идването си в България.

Екипът на предаването бе допуснат до снимачната площадка на лайфстайл списание, където успя да заснеме подготовката за една съвместната фотосесията на двама от журито на „България търси талант” - Асен Блатечки и Есил Дюран. Какво се случи зад обектива и какво разказаха двамата пред камерата на bTV, ще стане ясно утре от 11:00 часа по bTV.

Камерата на COOL...T единствено бе допусната зад кулисите на най-новия моноспектакъл на Мариус Куркински и ще покаже първите минути след примиерата му. Защо е решил да се превъплъти в момиче в новото си преставление ще стане ясно на 26 април от 11 часа по bTV.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар