За последно "Тази събота" и "Тази неделя" с водещ Антон Хекимян

Description

За последно "Тази събота" и "Тази неделя" с водещ Антон Хекимян

Рожденият ден на bTV и денят на детето в последните издания на „Тази събота” и „Тази неделя” с водещ Антон Хекимян


На 31 май от 8 часа в студиото на „Тази събота” в ролята на коментатори на събитията от седмицата ще влязат трите дами Илияна Беновска, Соня Колтуклиева и Мира Радева. Зрителите на bTV ще се събудят в компанията на Никола Стоянов, повече познат като героят Тино от „Революция Z”. Антон Хекимян ще зададе любопитни въпроси на проф. Юлиян Вучков около политическата обстановка след изборите, а световноизвестната лечителка Барбара Рен ще разкаже малко повече за лекуването на тежки заболявания с правилен режим на хранене и лечебни техники. В кулинарен спор ще попаднат главни готвачи от Сърбия, Гърция и България докато търсят отговор на въпроса „Чия е шопската салата?”. В студиото на „Тази събота” ще има включване на живо от Горна Оряховица по случай празника на суджука.

На 1 юни, денят на детето и рожденият ден на bTV, в „Тази неделя” ще гостува малката Борислава Иванова  - финалистка в „България търси талант”. Коментатори на темите от седмицата ще бъдат Петьо Цеков и Велислава Дърева. На гости на Антон Хекимян ще дойдат любимецът на женската аудитория от сериала „Фамилията” – Иво Аръков и човекът с много лица – Мартин Захариев. Триото Марко, Снежина и Сашка Васева ще разкажат на Антон за предстоящия ретро поп-фолк концерт „20 години Марко и Снежина”, а рождения ден на bTV Антон ще посрещне с  Юксел Кадриев и Виктория Петрова. По случай празника на детето, в неделния ден на живо от Южния парк репортерите на предаването ще проследят  благотворителния пазар, част от кампанията „Най-големите герои са малките”.

2 коментара

2 коментара

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Защо като натисна програмата за някой канал отваря първоначалната страница?

    ОтговорИзтриване
  2. Защото не сме ъпдейтнали линковете в страницата "Програмата". Днес ще го оправим. Просто до сега не сме забелязали, а и никой не ни е казал.

    ОтговорИзтриване