Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

bTV Action е вторият най-гледан канал на 30 април

Днес bTV отново разпрати до медиите данните на агенция ГАРБ за рейтингите на водещите телевизии.

Днес bTV отново разпрати до медиите данните на агенция ГАРБ за рейтингите на водещите телевизии.
И за пореден път нишов канал на bTV Media Group е сред най-гледаните. Несъмнено полуфиналите на УЕФА Шампионска лига изстреляха bTV Action на първо място три пъти, а сега най-адреналиновият телевизионен канал в българския ефир е втори по гледаемост зад безспорния лидер bTV. И четирите пъти екшън канала изпреварва НОВА ТВ в рейтинг класацията.

bTV Action има над 150% повече зрители от Нова ТВ в праймтайма на 30 април, когато бе излъчен реванша от полуфиналите на УЕФА Шампионска лига между Челси и Атлетико Мадрид.

С 20.9% от мъжката аудитория на възраст 18 – 49 години bTV Action се нареди на второ място по гледаемост сред българските мъже. Разликата с третия канал в класацията е над 150%. Това сочат данни на агенция ГАРБ, ползвани от медийната и рекламна индустрия.

Срещата-реванш, която изпрати испанския отбор на финала на престижния турнир, е била проследена от 14.8% от зрителите в таргет групата на възраст между 18 – 49 години.

Финала на турнира е на 24 май, когато отново очакваме високи резултати от страна на медията. Това доказва, че с добър спортен продукт можеш да се изстреляш към върховете за пореден път.

2 коментара

  1. Ще има ли промяна в публикуването на програмата, или ще я публикувате както до сега?

    ОтговорИзтриване
  2. За каква точно промяна става въпрос? Програмата продължава да се публикува по същия начин. Между другото вече е налична програмата на ТВ7 до 18 май, извиняваме се на читателите за забавянето.

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!