CBS Reality - Програмни акценти – юни 2014 г.

Description

CBS Reality - Програмни акценти – юни 2014 г.

Снимка: CBS Reality
Програмните акценти този месец включват:

ЗАТВОР (Сезон 4)
Всяка делнична вечер ДВОЙНИ ЕПИЗОДИ в 22.50 и 03.35 от 4-ти до 13-ти юни

„Затвор“ показва ежедневните взаимоотношения между надзирателите и затворниците в затворите на САЩ.  Снимачният екип проследява затворническите служители по време на работата им в затворите на Тексас, Лас Вегас, Калифорния, Флорида и няколко други места в страната.  Обвиненията към арестантите включват отравяне на населението, домашно насилие, умишлено унищожение, проституция, притежание на наркотици и злоупотреба.

На дежурните служители се налага да се справят с крясъци, сълзи, физическа агресия, медицински проблеми, страдащи от ментални разстройства, както и хора, които просто не гледат сериозно на задържането си.  За щастие на надзирателите, те разполагат с ограничителни столове, предпазители срещу плюене, електрошокови палки и лютиви спрейове, които им помагат да издържат по време на дежурството си.  

„Затвор“  предлага уникален поглед върху един свят, който обикновено е скрит от очите на обществото, свят, населен с реални и запомнящи се истории и личности. Сезон 4 започва с историята на възрастен травестит, който след заплаха към пътниците в градски автобус е арестуван и доведен в Центъра за правосъдие на област Мълтнома в Портланд, щата Орегон. Един сержант се заема с претърсването на мъжа, който заявява, че вече не носи мъжки дрехи. Той обяснява, че е искал само да пригоди по своя мярка чифт обувки тип „платформа“ с помощта на ножа си, а не се е събличал в автобуса, както твърдят арестувалите го полицаи!

По-късно в сериала една жена и нейната дъщеря, арестувани по обвинение за кражба в магазин, прекарват рождения ден на майката в затвора. Дъщерята споделя със затворническите служители, че е доволна от ареста на майка си и се надява, че това ще бъде последното им провинение. Майката, която твърди, че е на лечение с обезболяващи, е предупредена че не може да приема медикаменти, докато е в затвора. По-късно, когато служителите забелязват, че майката изважда контрабандната стока от сутиена си, се налага тя да бъде претърсена до голо.

В същото време агресивна млада жена, на която при пристигането й в затвора са приложени предпазна маска срещу плюене и ограничителен стол, изпада в дива ярост по време на медицински разпит.


Публикуване на коментар

Публикуване на коментар