Crime & Investigation Network® - Програмни акценти – юни 2014 г.

Description

Crime & Investigation Network® - Програмни акценти – юни 2014 г.

Снимка: Crime & Investigation Network®
Представяме Ви програмните акценти на Crime & Investigation Network® за месец юни 2014 г.


Нова и ексклузивна поредица
ЛОВЕЦЪТ НА УБИЙЦИ
2-ри сезон. Всеки четвъртък, от 5 юни, 22,30 ч.

Лейтенант Джо Кенда и ръководеният от него отдел “Борба с престъпленията” в Колорадо Спрингс са разкрили досега над 380 убийства, което е 92% от разрешени случаи. В отделните епизоди на “Ловецът на убийци” посредством директния разказ на лейт. Кенда и художествени възстановки са представени някои от най-разтърсващите и трудни разследвания на убийства. Поредицата запознава отблизо с работата на един от най-добрите в света следователи на убийства, за да научим по-подробно как са били разрешени тези случаи.

Нова и ексклузивна поредица
РАЗКАЗЪТ НА УБИЕЦА
2-ри сезон. Всеки понеделник, от 16 юни, 22,30 ч.

“Разказът на убиеца” се завръща със своя втори сезон ексклузивно по CI, за да представи историите за убийства от гледна точка на някого, когото рядко чуваме… самия убиец. В отделните епизоди се изправяме лице в лице със злодеи, които за първи път ни допускат в мрачния си свят и разкриват със зловещи подробности какво са извършили, как и защо. CI научава за разтърсващите престъпления посредством художествени възстановки, разговори със следователи, роднини на жертвите, а също и на базата на новинарски и полицейски записи. На всеки важен етап от съответната история убиецът разкрива изумителните и често пъти шокиращи истини за това какво реално са извършвали и какво са си мислели.

Нова и ексклузивна поредица
СЪПРУГИ УБИЙЦИ
Всеки вторник, от 3 юни, 23,30 ч.

В “Съпруги убийци” разкриваме истинските истории на жени, убили съпрузите си, придавайки съвсем нов смисъл на клетвата “Докато смъртта ни раздели.” В този нов втори сезон на поредицата от осем едночасови епизода се изправяме лице в лице с жени, които на пръв поглед притежават всичко – любвеобилно семейство, грижовни съпрузи и близки приятели. Но привидната представа за пълно щастие се разрушава, когато научаваме за смъртоносните намерения на тези съпруги и как и защо са решили да отнемат живота на своите брачни партньори.

Нова и ексклузивна поредица
ОБЛАДАН
Всяка сряда, от 25 юни, 22,30 ч.

В новата поредица “Обладан” представяме паранормални преживявания на конкретни знаменитости. В началото на всеки отделен епизод съответното лице разказва случилото му се в пряк разговор и с помощта на художествени възстановки с цел по-голяма достоверност на зловещите събития, случили се по време на паранормалното преживяване.  След това малък екип, воден от нашия медиум, отвежда въпросната знаменитост до мястото, където се е сблъскала с призрака, за да се установи истината за случилото се и кой е отговорен. Наред с плашещите моменти и призрачната атмосфера ще има и мигове на дълбоки емоции, тъй като често става въпрос за лична връзка между духа и съответната знаменитост.


Публикуване на коментар

Публикуване на коментар