Da Vinci Learning подкрепя детския празник „Бисерче вълшебно“

Description

Da Vinci Learning подкрепя детския празник „Бисерче вълшебно“

Телевизионният канал Da Vinci Learning подкрепя детския празник  „Бисерче вълшебно“ с множество награди за децата и с интересни печатни материали.

На 11 май 2014 година в МОЛ „България“ от 11.30 часа, Фондация „Детски книги“ и издателство „Фют“ организират  детски празник, посветен на единствената българска награда за най-добра детска книга „Бисерче вълшебно“. Тази специална награда призова българските деца да покажат, че са читатели с мнение, а неин патрон е президента на република България – г-н Росен Плевнелиев! Празникът е част от Походът на книгите.
Наградата "Бисерче вълшебно" дава възможност на децата по нестандартен начин да се срещнат с най-новата детско-юношеска литература и да подкрепят своята любима книга за изминалата календарна година.
Празникът на 11 май събира четящите деца на България, за да ги награди и им благодари. Те ще бъдат поздравени от вокална група „Смехоранчета“, танцово студио „Мантис“ и Денс машин Крю. За доброто настроение на всички ще се погрижи актрисата Ани Барабани от театър Троливуд. В края на празника с помощта на публиката ще бъдат изтеглени имената на гласувалите деца, за които са предвидени - 6 комплекта книги от издателите, 2 специални награди от Чешки център София, 2 таблета от Пауър комп. Специалната викторина на канал „Да Винчи Лърнинг“ ще зарадава децата с разнообразни награди – „умни“ химикалки, книжки с любопитни експерименти, плакати с ликовете на някои от най-известните учени в света, плакати с най-популярните видове динозаври и други.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар