Гостите на Антон Хекимян в „Тази събота” и „Тази неделя” по bTV

Description

Гостите на Антон Хекимян в „Тази събота” и „Тази неделя” по bTV

Йорданка Фандъкова, Таня Андреева, Сашо Дончев и Годжи сред гостите на Антон Хекимян в „Тази събота” и „Тази неделя” по bTV


На 17 май от 8.00 часа коментатори по актуалните теми от седмицата в студиото на „Тази събота” ще бъдат Гери Турийска, Бетина Жотева и Емил Спахийски, след което зрителите ще проследят една сутрин на поп певицата Люси Дяковска. Сред темите, които ще се разискват в съботното предаване, ще бъде благотворителната инициатива на тазгодишни абитуренти, които се лишават от скъпи дрехи за абитуренския си бал и даряват парите на пеперудените деца. Гости на Антон Хекимян ще бъдат още Татяна Дончева за скандалите около Евровота и тези в парламента, Йорданка Фандъкова за обсадата в столицата, поп певицата Мария Илиева и Георги Милчев - Годжи. Екипът на предаването ще направи живи връзки от Свищов, където римските легиони превземат крепостта в града и от с.Баница, където отбелязват празника на баницата.

На 18 май в „Тази неделя” от 8.00 часа коментар в 30 минути ще направят Ахилес Лилов, Руслан Йорданов и Стояна Георгиева. Екипът на предаването ще покаже една сутрин на актьора и водещ на „Преди обед” - Сашо Кадиев. Сред гостите в предаването ще бъдат баба Зоя от Петрич, която успя да трогне певицата Тони Димитрова, Таня Андреева - министър на здравеопазването, Радан Кънев, Сашо Дончев и тракийското чудо от „България търси талант” - квартет Захир.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар