Сайтът за сериали TVseries България навършва 4 години със специален подарък към своите посетители – премиера на авторски късометражен филм.

Description

Сайтът за сериали TVseries България навършва 4 години със специален подарък към своите посетители – премиера на авторски късометражен филм.

bar jelanie


След 6 дни предстои премиерата на „Бар Желание”.
Заснет по изключително интригуващия разказ на Димитър Чакъров – gimly и спечелил конкурс за къси разкази на име „Изгубени в разказа“, който сайтът за американски, канадски, британски и български сериали TVseries България проведе в периода ноември-март. Филмът разказва историята на двама младежи - Джейк и Стиви, попаднали в един …не толкова нормален бар. В главните роли ще срещнем Ники Станчев, Петър Борисов и Анна-Мария Чернева в ролята на сервитьорката. И тримата са избрани от проведен онлайн кастинг със заявили участие близо 250 души. Филмовото студио, отговорно за заснемането, е Clapboard Film Studio, а продуцент е самият сайт за сериали, който подема инициативата по повод четвъртата си годишнина, която навършва в деня на премиерата – 16 май.

Какво се случва в мистериозния бар и защо се казва „Желание”може да разберете на 16 май в бар „Тънка Червена Линия” в гр. София, където е заснет и самият филм, или онлайн на http://tvseriesbg.com/.

На по-късен етап филма ще можете да гледате и на нашата платформа PlayGo. За начало ще бъде наличен онлайн само в сайта http://tvseriesbg.com/ от 16 май.

2 коментара

2 коментара

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте! Да ви попитам, партньори ли сте вече с TVSeriesBG.com? Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте, може да се каже. Поздрави!

    ОтговорИзтриване