Цялата „Революция Z” тръгва по bTV Cinema

Description

Цялата „Революция Z” тръгва по bTV Cinema

Снимка: bTV
Хитовият музикална романтична драма „Революция Z” ще се завърти скоро по bTV Cinema.
Феновете на сериала ще си припомнят първите два сезона, а след това ще могат да проследят и премиерните епизоди от трети и четвърти сезон. Поредицата ще се излъчва в праймтайма на тематичния кино канал.

В десетките неизлъчвани епизоди на „Революция Z” по bTV Cinema ще влязат нови персонажи, изпълнявани от популярни лица в музикалните среди. Неочаквани трансформации в характерите на младите герои ще съпътстват тяхното израстване и старт в кариерата. Между уроците и любовта Тино, Боби, Ани, Фипо, Мира и Криси ще създават още хубава музика, ще се сблъскат с проблемите на музикалния бизнес, с предателства, разочарования, дори със смъртта. Приятелите ще трябва да вземат трудни решения и да направят редица морални избори. Но и техните учители няма да имат миг спокойствие – директорският пост ще се окаже център на политически игри и хитри ходове. Ежедневието на Пешева и Цеков ще се превърне в истинско бойно поле, докато Савов ще се отдаде на романтични емоции и пакости, присъщи по-скоро на тийнейджър. Димитрова ще се докосне до пълното щастие след серията любовни разочарования, а Маринова ще покаже лоялност и проницателност, на които никой не е подозирал, че е способна.

Много музика, емоции и любов в четирите сезона на „Революция Z” – скоро по bTV Cinema.

2 коментара

2 коментара

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. СЕНЗАЦИЯ : Пред и Преди банята спират,обяснението от ТВ7 и нюз7 , футболният сезон приключил и предаването трябва да е свършило,водещите казаха,че новината дошла неочаквано и,че имали договор да се излъчва и през следващите 2 месеца,даже се пошегуваха,че може да вървят и по др,канал,е аз питам на кого толкова мн,пречи едно спортно предаване,футболният сезон в БГ мже да е свършил но има какво да се коментирва през лятото ще има световно по футбол,все още има баскетбол,световната лига по волейбол ,бг отборите ще играят през лятото квалиции за евротурнири,ще има трнасфери и т,н, все теми които могат да се коментирват в предаването,на кого пречи пред банята,значи може да има къртици,Валя и Моро,турски сапунки,а това предаване вече от година насам се гаврят с него първо само в 23.00,после по двата канала тв7 и нюз7,после само по нюз7 с повторение по ТВ7,не ви ли се струва целенасочено,дано вашия екип пусне тема и запитване към ТВ7 .по този въпрос.

    ОтговорИзтриване
  2. Колегaтa вече е писaл зa товa. Вероятно предaвaнето спирa окончaтелно в ефирa нa ТВ7 и NEWS7.

    ОтговорИзтриване