"Непобедимите" от 25 юни по National Geographic Channel

Description

"Непобедимите" от 25 юни по National Geographic Channel

Снимка: National Geographic Channel
Две фирми. Два продукта. Само един победител.


В новото предаване на National Geographic Channel „Непобедимите“ изобретатели и предприемачи застават зад своите продукти и залагат репутацията си на карта. Поредицата започва от 25 юни от 21:55 часа и ще се излъчва всяка сряда.
Водещите Браян Ънгър и Зейн Лампри ще се застъпват за различни фирми, които са готови да влязат в битка помежду си с ценните си продукти. Някои от фирмите, които са ги произвели са семейни работилници с едно велико изобретение, а други са корпорации с бюджети от милиони долари и огромни ресурси. Всички те са обединени от привързаността им към собствените им продукти и непоклатимата вяра, че не могат да бъдат победени.
Българските зрители ще могат да видят едни от най-големите предизвикателства на арената на иновациите: неразбиваем сейф, който понася удари от пневматичен чук, висок колкото двуетажна сграда; огромен пожарен камион, който се бори с жегата на огнехвъргачка, развиваща температура от 1900ºC; чадър, който се изправя срещу въздушна турбина с ураганна сила.
Водещите Ънгър и Лампри проучват как съревноваващите се продукти работят, говорят с инженерите, които са ги създали и след това ги наблюдават в действие. Това предаване демонстрира иновациите по удивителни начини. Освен, че разкрива науката зад изобретенията, поредицата представя невероятни кадри, които противоречат на логиката.
 Поредицата е продуцирана за National Geographic Channels International от GRB Entertainment с изпълнителни продуценти Гари Р. Бенц, Майкъл Брантън и Натаниел Гроуи. Хамиш Микура е изпълнителен вицепрезидент и началник отдел „Международно съдържание”.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар