Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Нова Броудкастинг Груп взе правата за мачовете на Лудогорец

Снимка: Пресцентър - Лудогорец Нова Броудкастинг Груп придоби правата за телевизионно и интернет излъчване на предстоящите футболни срещ...

Снимка: Пресцентър - Лудогорец
Нова Броудкастинг Груп придоби правата за телевизионно и интернет излъчване на предстоящите футболни срещи на шампиона на България Лудогорец във Великобритания, както и двубоите на тима от квалификационните кръгове на УЕФА Шампионска Лига. Освен по Диема и Нова, двубоите ще излъчват пряко и по Gong.bg.


Предстоящите приятелски срещи на Лудогорец във Великобритания ще се играят на 1-ви, 3-ти, 5-ти, 8-ми и 9-ти юли и ще бъдат излъчени пряко по Диема. Първият съперник на разградчани е Стяуа Букурещ, а двубоят ще се излъчи пряко на 1-ви юли от 21:00 ч. българско време. Предстои уточняването на съперниците за мачовете на "орлите" на 3-ти и 5-ти юли, а подробностите за излъчването на срещите ще бъдат оповестени допълнително.

На 8-ми юли Лудогорец ще играе с Динамо Букурещ, като мачът е с начален час 21:30 и също ще бъде излъчен пряко по Диема. Подготвителният период на трикратните шампиони на България за предстоящия футболен сезон ще завърши с приятелски двубой срещу кипърския АЕЛ Лимасол, воден от бившия треньор на Лудогорец Ивайло Петев. Този мач се играе на 9-и юли и ще бъде предаван пряко по Диема от 16:00 часа българско време.

Заедно с Лудогорец за контролите на Острова ще бъде и специалният пратеник на Нова телевизия Гено Даскалов, като ежедневно в новините ще бъдат излъчвани репортажи и интервюта, свързани с подготовката на отбора за предстоящия футболен сезон. Феновете на отбора ще могат да гледат на живо самите двубои и избрани моменти и материали и на сайта Gong.bg

Веднага след срещите си във Великобритания, Лудогорец започва и своя щурм към групите в УЕФА Шампионска лига. Във втория квалификационен кръг тимът има за съперник отбора от Люксембург Дюделанж. Първият мач е на 16-и юли в Разград и ще бъде излъчен пряко по Нова телевизия от 20:00 ч.

Нова Броудкастинг Груп притежава опцията да излъчи и реванша от Люксембург, който ще се играе на 22 или 23 юли, а при краен успех на „лудогорци”, Нова телевизия ще има правото да излъчи и двубоите от следващия квалификационен кръг на най-престижния европейски футболен турнир.

6 коментара

  1. А кога ще публикувате програмите?

    ОтговорИзтриване
  2. Днес ще публикуваме програмите на нишовите канали на бТВ. Извиняваме се за забавянето, но имаме проблеми в последната седмица.

    ОтговорИзтриване
  3. На бтв комеди е сгрешена програмата с тази на бтв екшън

    ОтговорИзтриване
  4. Май че останаха без екип.

    ОтговорИзтриване
  5. Както вече писахме по-голямата част от екипа е в почивка от няколко седмици (мисля заслужена). В последните седмици работим двама човека колкото да не спира работата на сайта. Предстои завръщането на останалите автори постепенно до средата на юли.

    ОтговорИзтриване
  6. Много време тая почивка! Защо не питате дали екипа на Сериали в БГ да не публикува статии и във вашия сайт, само че такива, каквито не са свързани със сериалите. Мисля, че ще стане интересно.

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!