Cartoon Network - акценти за юли 2014

Description

Cartoon Network - акценти за юли 2014

ВРЕМЕ ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЯ
СПЕЦИАЛНА ПРОГРАМА


Специална програма
Начало: вторник, 1 юли от 07.30 ч
Всеки делник от 07.30 ч и повторение от 16.00 ч
Финал: петък, 29 август
Ако ваканцията тъкмо е започнала... значи започва и Време за приключения. Фин и Джейк дават старт на лятната си ваканция по най-приключенски начин.
Това лято децата ще се радвват на два специални дневни ТВ блока със своите любимци Фин и Джейк. Малчуганите са поканени на пътешествие из страната Ооо, където ги очакват много приключения.
Не спирай да гледаш и ще разбереш как двамата приятели спасяват принцесите, как ще се противостоят на злосторниците, как ще намерят най-завладяващите приключения и колко забавление ще споделят рамо до рамо.

DREAMWORKS ДРАКОНИ: ЗАЩИТНИЦИТЕ НА БЪРК
НОВИ ЕПИЗОДИ

Премиера: понеделник, 7 юли от 18.00 ч
Започва в понеделник – 7 юли от 18.00 ч
Всеки делник от 18.00 ч
Финал: понеделник, 21 юли
Сагата Dreamworks Дракони: Защитниците на Бърк продължава и това лято с нови епизоди. Хълцук и неговите приятели – останалите ездачи – трябва да се бият, за да защитят родния си остров. Младите викинги ще изпитат своите умения за дресировка на дракони, защото предстои да се изправят срещу стари, но и срещу нови врагове. Ще съумеят ли да защитят острова?
За да се подготвят за втория драконски сезон („Защитниците на Бърк“), децата могат да гледат първите 9 епизода в специален супер маратон.
Не пропускай Маратона с Dreamworks Драконите – в събота, 5 юли от 08.05 ч до 12.05 ч.

РЕАКТИВНИТЕ МОМИЧЕТА: ТАНЦИГРАВАНЕ
СПЕЦИАЛЕН ЕПИЗОД

Премиера: събота, 26 юли от 08.30 ч
Начало: в събота, 26 юли от 08.30 ч
Край: събота, 26 юли в 09.00 ч
Реактивните момичета винаги успяват да спасят Таунсвил преди да е станало време за сън, но сега Моджо Джоджо се завръща с най-ужасяващия от всички свои планове - да открадне мистериозния химикал Хикс: важната съставка, която е създала Бръшлян, Белушка и Бълбук - и да властва над целия свят.
За да спасят света, в помощ на момичетата се притича техният световно известен приятел – Г-н Ринго Стар – барабанистът на групата Бийтълс.
Това не е първият случай, когато Реактивните момичета и Бийтълс се споменават заедно, но сега ще имаме удоволствието и да чуем забележителната песен „Всеки би искал да е реактивно момиче“, композирана специално за това предаване и изпълнена от легендарния Бийтълс – Ринго Стар, който освен това дава глас на най-изтъкнатия математик на града – Фибоначи Сикуинс.
Дали с допълнителната подкрепа момичетата ще успеят да спасят не само Таунсвил, но и целия свят преди да е станало време за лягане?
Децата ще могат да гледат и 11 ремастерирани епизода от Реактивните момичета, за да проследят в какви напрегнати ситуации попада Таунсвил и как момичетата спасяват любимия си град преди да е станало време за сън.
Не пропускай Маратона с Реактивните момичета. Начало – събота, 26 юли от 09.00 ч.

НОВИ ЕПИЗОДИ

ШАОЛИНСКИ ХРОНИКИ
Премиера: понеделник, 16 юни от 17.35 ч
Начало: понеделник, 16 юни от 17.35 ч
Всеки делник от 17.35 ч
Финал: понеделник, 14 юли
ЧИЧО ДЯДКО
Премиера: петък, 23 май от 20.20 ч
Начало: петък, 23 май от 20.20 ч
Всеки петък от 20.20 ч
Финал: петък, 4 юли
МИКСЕЛИТЕ
Премиера: понеделник, 3 февруари от 18.00 ч
Начало: понеделник, 3 февруари от 18.00 ч
Всеки понеделник от 18.00 ч
Финал: петък, 21 юли

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар