CBS Reality – програмни акценти – юли 2014

Description

CBS Reality – програмни акценти – юли 2014

Снимка: CBS Reality
БЕБЕТА: ОСОБЕНО РАЖДАНЕ (Сезон 1) премиерно през юли по CBS Reality


BABIES: SPECIAL DELIVERY  (series 1)

Всеки делничен ден в 07:50, 14:05 и 19:05 от 21-ви юли, с продължение през следващия месец и повторение през уикендите в 18:40

Всеки ден в САЩ се раждат близо 11 000 бебета, което прави по едно на всеки 8 секунди. Но, на всеки три и половина минути се ражда по едно бебе с усложнения – от най-безобидни до най-сериозни. Раждания на повече от едно дете, преждевременни раждания, раждания на бебета с тегло под нормата и различни вродени дефекти оказват влияние върху родовия процес и здравето на новородените бебета и техните майки. Тези случаи изискват специална родилна грижа.

„Бебета: Особено раждане“ е сериал в документален стил, който показва драматизма на бременности от реалния живот и момента на раждането.

Всеки епизод ще бъде посветен на три отделни случая. През това време зрителите ще се запознаят с бъдещите майки и бащи и ще проследят развитието на бебето, което предстои да се роди, надявайки се през цялото време всичко да завърши благополучно. Гледайте „Бебета: Особено раждане“ по CBS Reality, за да видите най-доброто и най-лошото, което новият живот може да донесе.


1 коментар

1 коментар

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Дързост и красота няма да се илъчва докато го има световното на негово място ще върви още от деня с Митко Цонев,това е в програмата на бнт от др.седмица имаше и новина за летните издания на още от деня.

    ОтговорИзтриване