FOX - акцентите за месец юли 2014

Description

FOX - акцентите за месец юли 2014

Предлагаме Ви акцентите от програмата на FOX за месец юли 2014 г.


Клопка – първи сезон 
от понеделник до петък, от 21:55 часа
повторение

Драматичен сериал, изпълнен с екшън. Когато най-големите играчи във Вашингтон са въвлечени в международен заговор, един неочакван кукловод ще постави на колене всички – от директорите на корпорации, до президента на Съединените щати, като застраши това, което им е най-скъпо.
Джилиън Андерсън като Мег Фич
Дърмът Мълроуни като Томас Гибсън


Френска кино вечер 
всяка събота и неделя, от 22:30 часа 

Вател (Vatel) – 5 юли
Ягуарът (The Jaguar) – 6 юли
Операция „Консерва“ (Operation Corned Beef) – 12 юли
Игра на четири ръце (The Punch) – 13 юли
Кайро: Гнездо на шпиони (OSS: 117 Cairo nest of spies) – 19 юли
Веселата вдовица (The merry widow) – 20 юли

Всеки уикенд от месец юли ефирът на FOX привества някои от най-големите любимци на френското кино. Актьори като Жерар Депардийо и Жан Рено ще ни разведат из Ренесансова Франция („Вател“) и джунглите на Амазонка („Ягуарът“), където се питаме дали е по-добре да спасим душата си или да изгубим пари?
Междувременно агент „Едно едно седем” ни връща в 50-те години, за да разгадае странното изчезване на своя предшественик, президента на френското разузнаване, Джек Джеферсън („Кайро: Гнездо на шпиони“).
Какво представлява играта на четири ръце („Игра на четири ръце“) и колко весела може да бъде една вдовица („Веселата вдовица“)? На всички тези въпроси ще отговори Френската кино вечер, само по FOX.



Семейна комедийна вечер с „Двама мъже и половина“ и „Семейният тип“ 
от понеделник до петък от 22:50 часа

Тези две комедии ще ви осигурят една пълна доза смях поднесена с неочаквани и забавни моменти. „Двама мъже и половина” е базиран върху отношенията между богатия композитор-женкар Чарли и брат му Алън, който след развода с жена си заживява при него. „Семейният тип“ пък е ексцентрична анимирана комедия, която представя ежедневните изпитания на семейния живот със саркастичен тон.


Лас Вегас – от първи до пети сезон 
от 18 юли, от понеделник до петък, от 22:00 часа
повторение

Тази забързана и секси драма проследява елитна охранителна фирма в Лас Вегас, натоварена с охраната на един от най-големите комплекси и казина в Града на греха. Добре дошли в Монтесито, където Ед Дилайн и екипа му не пропускат нищо и ще ви държат под око.
Само помнете – каквото се случи във Вегас си остава във Вегас...

Джош Дюамел като Дани Маккой
Джеймс Лежър като Майк Канън
Ванеса Марсил като Сам Маркес
Моли Симс като Делинда Дилайн

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар