UEFA Champions League - в bTV Media Group до 2018 г.

Description

UEFA Champions League - в bTV Media Group до 2018 г.

Най-големият европейски клубен футболен турнир ще продължи да се излъчва ексклузивно по bTV Action, RING.BG и voyo.bg


bTV Media Group спечели правото отново да бъде ексклузивен партньор на най-гледания клубен футболен турнир в света УЕФА Шампионска лига до 2018 г.

„Най-силният футболен турнир в света отново предпочете най-силната телевизия в България. В УЕФА най-добре знаят, че не се правят промени в отбор, който печели”, коментира Павел Станчев, главен изпълнителен директор на bTV Media Group по повод удължаването на договора за екслклузивност.

Любителите на цар футбол и на Шампионска лига ще могат да проследят представянето на най-добрите клубни отбори на стария континент още от плейофите за влизане в груповата фаза на турнира. Правата за излъчване включват освен всички мачове от УЕФА Шампионска лига и двубоите за Супер Купата, както и Champions TV. Зрителите ще могат да гледат най-добрите клубни отбори от началото на август 2014 г. в мрежите на кабелните и сателитни оператори в България, както и на платформата за оригинално видео съдържание voyo.bg.

4 коментара

4 коментара

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Защо вече не се обновява сайта?

    ОтговорИзтриване
  2. BTG Media Group да не се закривате вече? Вече от няколко седмици няма активност по никой от сайтовете ви! Само има в Сериали в БГ.

    ОтговорИзтриване
  3. Както вече обявихме екипа се завръща в близките дни и ще решим какво да правим със сайтовете.

    ОтговорИзтриване
  4. Ако не можете сами да поддържате всички сайтове защо не предложите на някой друг да ви помогне с поддръжката? Може да се обърнете към Сериали в БГ или към БГ ТВ Нюз примерно. Другия вариант е примерно да се слеете с някой от тях и вие да пишете в Сериали в БГ или БГТВНюз, спомням си че преди време бяхте писали че са ви предложили да се слеете с тях...

    ОтговорИзтриване