Промени в програмите на водещите телевизии

Description

Промени в програмите на водещите телевизии

Месеца на отпуските август няма да подмине телевизиите и тази година.
От 4 август сутрешният блок на bTV "Тази сутрин" вече е с начален час 07:00 ч., като в същия час стартира и блока на прекия конкурент "Здравей, България" по НОВА ТВ.

От понеделник "На кафе" също излиза в почивка, като на неговото място стартират епизодите на "Убийства в Мидсамър". От 18:00 часа ще върви "Съдебен спор", докато "Сделка или не" също ще направи лятната си пауза.

Интересно решение на bTV да повтарят централната си емисия новини виждаме от скоро в ефира на bTV Action всеки делник от 21:00 часа.

Няма да се спирам много на ТВ7, тъй като там положението не е никак приятно. Сметките на телевизията са блокирани в КТБ и невъзможността да се разплащат с водещи и продуценти ги остави без такива. В момента там останаха само новините, сутрешния блок и поредица от сериали. Интересно е че с една и съща програма излъчват и TV7 и NEWS7 в доста сериозен времеви интервал. Иван и Андрей напуснаха, Карбовски също си тръгва, както изглежда. Футболното първенство ще се излъчва до петия кръг, а после никой не знае какво ще стане.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар