Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

НОВА ТВ най-близо до А група

Изпълнителният директор на „Футбол Про Медия“ Атанас Караиванов потвърди новината на Sportonline.bg , че Нова ТВ е най-близо до правата за...

Изпълнителният директор на „Футбол Про Медия“ Атанас Караиванов потвърди новината на Sportonline.bg, че Нова ТВ е най-близо до правата за излъчване на мачовете от „А“ група.

„Ако от ТV7 не се издължат до 14 август, на 15 ще разгледаме офертите на другите телевизии, които са готови да излъчват мачовете от „А“ група“, заяви Атанас Караиванов.
“ Най-близо до тях пакетът с правата действително е Нова Телевизия. Други три телевизии също имат желание да излъчват двубои от шампионата. Това са БНТ, bTV и Булсатком“, допълни Караиванов.
„Идеята е да се излъчват четири от шестте мача. Като има вариант тези четири мача да бъдат излъчвани от две телевизии. Едната телевизия ще има първи избор за предаване на две шампионатните срещи. Другата предава останалите две, които залегнат в програмата“,уточни Караиванов.
“ Мачът за Суперкупата между Лудогорец и Ботев, който ще се играе на 13 август в Бургас, ще бъде излъчен от TV7, тъй като този мач вече е залегнал предварително в програмата за излъчване от тази телевизия“,сподели Караиванов.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!