Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Fall 2014: bTV

Една наистина интересна телевизионна есен ни очаква след броени дни. Лятото вече е към края си, колкото и кратко да бе то.


Една наистина интересна телевизионна есен ни очаква след броени дни. Лятото вече е към края си, колкото и кратко да бе то.


Телевизиите също се ориентират към есенната обстановка и търсят нови рейтингови върхове с най-новите си проекти.


Тази есен bTV ще заложи на два реалити формата в прайм-тайм слота си. Това са петият сезон на Survivor, чиито епизоди се снимаха това лято в Камбоджа. След дългата пет годишна пауза най-успешното реалити се завръща в родния ефир. По първоначана информация епизодите от Survivor: Cambodia ще се излъчват всеки делничен ден от 21:30 часа включително и в петък, където сме свикнали да гледаме „Комиците”. От 27 септември всяка събота в 15:00 часа ще се излъчва и специалното издание „Сървайвър – студио”

Комиците се преместват в събота вечер след късните новини на bTV. Сутрешния блок „Тази сутрин” отново ще стартира в 6:30, след като през август бе с начален час 7:00. „Тази събота” и „Тази неделя” също се завръщат, а слуховете около това кой ще ги води продължават. От лятна почивка се завръща и предаването „Преди обед” в часовия слот 9:30 – 12:00, което при наличието на сериали в следобедната програма ни лишава от кулинарно предаване. Преди дни стана ясно, че „Бон Апети” се връща по НОВА ТВ, а сега изглежда, че и Иван Звездев няма да присъства в програмата.

Завръщат се предаванията „Култ” и „Търси се…” в обичайното време. След отпуска екипа на Слави Трифонов се събира отново за създаване на нови епизоди от Шоуто на Слави, което ще върви всеки делник от 22:30 без промяна. „Лице в лице” остава половин час, както бе и до сега всеки делник от 17 часа. Предаването „120 минути” се премества от събота в неделя, заменяйки „Нека говорят”, което очевидно няма да се завръща на екран без Росен Петров.


Интересна е ситуацията с „Гласът на България”. Старта на шоуто се очаква на 21 септември (неделя), но с практиката на bTV от последните години, нищо чудно да бъде отложено за пролетта. Ако обаче си спазят зададената начална дата предаването ще се излъчва от понеделник до петък между 20:00 и 21:30 часа, което би значело, че няма да има турски сериали. Въпраки това от 10 септември се завръща „Север-Юг”, чието излъчване изглежда ще е краткосрочно.

Единственият български сериал тази есен „Столичани в повече” вероятно ще се завърне през октомври, но има вариант да бъде отложен за пролетния сезон. Осмият сезон на сериала вероятно ще бъде и негов последен, което според мен е доста глуповат ход на този етап.


„Предай нататък” се връща от 13 септември отново в събота и отново с двучасови епизоди от 20:00 часа. Специална статия ще публикуваме и в момента в който НОВА ТВ публикуват своята програмна схема за есенния тв сезон.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!