Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Fall 2014: NOVA TV

След bTV идва ред на НОВА ТВ и нейната есенна програмна схема.

След bTV идва ред на НОВА ТВ и нейната есенна програмна схема.
Знам че повечето от вас се питат какво и кога ще могат да гледат в ефира на втората по гледаемост медия у нас.

Започвам със завръщащите се предавания. Първо "Здравей, Балгария" преминава към стандартен начален час 6:30 часа. Връщат се предаванията "На кафе" и "Бон Апети", които запълват преди обедната програма в делничните дни.

НОВА ТВ ще излъчи мача България - Египет от световното първенство по Волейбол на 6 септември. Отпадна мача на Кубрат Пулев, който бе отложен за по-къна дата.

VIP Brother: Образцов дом ще се излъчва със следното седмично разписание: Понеделник от 20 до 23 часа, Вторник и сряда 20 - 22 часа и в четвъртък и петък от 20 до 21 часа. Късно издание ще има в петък от 22 до 23 часа. X Factor ще върви всеки вторник и сряда от 22 до 23 часа. Останалите дни от 21 и 22 часа ще се излъчват сериали.

За сега не се предвиждат директни включвания от къщата на ВИП Брадър по нишовите канали на медията.

5 коментара

  1. Кога ще излезе програмата на Нова за 6 и7 септември ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Би трябвало да я получим до края на седмицата.

      Изтриване
  2. понежене в програмата на Нова не е отбелязано какво ще има в събота и неделя от 6.00-6.30,искам да питам някой дет.сериал ли ще е?

    ОтговорИзтриване
  3. Нямаме информация да се излъчва нещо друго в този слот. Според програмната схема за септември вървят повторения до 6:30. Поздрави!

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!