Fine Living през септември

Description

Fine Living през септември

През септември по Fine Living ще имате възможност да почерпите вдъхновение от професионалистите!
Ще ви покажем как Дейвид Бромщад и неговият динамичен екип от „Цветно петно“ превръщат скучни интериори във фантастични селения с помощта на няколко идеи и трикове, подсказани от експертите. След това ще отлетим за слънчева Калифорния, където ще се присъединим към екипа на брокерите на недвижими имоти от „Да продадеш Ел-Ей“, които ще ни покажат защо са най-добрите в бранша и защо Лос Анжелис е Меката на богатите и известните.

Цветно петно (Сезон 11) - Нов сезон – Всеки ден от 15-ти в 11:15 и 16:25

Американският дизайнер и телевизионен водещ Дейвид Бромщад и неговият екип от Маями показват как можем да преобразим скучните стаи във вълнуващи и незабравими места за живот, постигайки страхотен ефект с минимални усилия.
В сезон 11 ще видим как една кичозно обзаведена колежанска гарсониера се превръща в удобен и функционален дом, а работата на екипа добива реални измерения след срещата им с двойка, закупила неотдавна първото си семейно жилище. Но, преди това те изпитват типичните угризения на купувача и имат спешна нужда от реновиране!

Да продадеш Ел-Ей (Сезон 3) - Нов сезон – Всеки ден от 22-ри в 11:40, 16:00 и 05:45


От Бевърли Хилс до Булевард Сънсет, Лос Анжелис е място, където богатите и известните водят луксозен живот и имат големи мечти. За брокерите на недвижими имоти от региона намирането на клиент и сключването на сделка може да бъде толкова напрегнато, колкото поканата за кастинг. Време е за почитателите на „Да продадеш Ню Йорк“ отново да изминат разстоянието между двата бряга във великолепния Град на ангелите с „Да прорадеш Ел-Ей“!

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар