Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

TELEVISION BG с нов собственик от 10 август

BLOK Digital Media е новият собственик на сайтовете televisionbg . net и predstadiona . com от 10 август 2014.

BLOK Digital Media е новият собственик на сайтовете televisionbg.net и predstadiona.com от 10 август 2014.


BTG Media Group вече не управлява двата сайта, а само btgweb.eu, който вероятно ще бъде закрит преждевременно. Новия собственик запазва част от стария екип на сайтовете и няма да се търсят нови попълнения.

А сега накратко за бъдещите планове на BLOK Digital Media:

Televisionbg.net ще продължи да се развива с новия облик, който е активен от няколко дни. Продължаваме нашите пъртньорства с BG TV News и СЕРИАЛИ в България, които предстои да разширим. Свиваме програмната секция на сайта поради нисък интерес към някой канали. Основните теми ще бъдат както и до сега. Ние няма да търсим само авторски материали или само пр съобщения, а комбинация от двете, за да върнем интереса към сайта.

Predstadiona.com ще работи до изтичането на домейна през 2015 година, а след това спортните новини ще бъдат поместени на нов сайт.

Новите проекти:

Съвместно с 2 други медии предстои старта на голям проект през пролетта. Повече за него ще разберете по-късно.

Нов основен сайт за групата, който ще обръща внимание на новините от страната и света. Там ще се публикуват и новините за сайтовете от групата, но той ще стартира най-рано в края на тази година.


Есенните проекти на TELEVISION BG ще публикуваме в специална статия до няколко дни!

2 коментара

  1. Здравейте, може ли да попитам тези сайтове ще ги правите ли нещо: http://televisionbulgaria.createaforum.com/ и http://televisionbg.wordpress.com/
    От доста време са а така и не сте ги изтрили. Леки и успешни дни!

    ОтговорИзтриване
  2. Първия го пуснахме за изтриване преди доста време, но явно има някакъв проблем със системата. Втория не мислим да го трием все още. Поздрави!

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!