Премиерен втори сезон на "Престъпления без граници" тази вечер по AXN

Description

Премиерен втори сезон на "Престъпления без граници" тази вечер по AXN

Тази вечер от 21:00, AXN стартира излъчването на премиерния втори сезон на криминалния екшън „Престъпления без граници”.
Оттук насетне, всеки понеделник от 21:00, феновете на новаторския сериал посветен на междунарадното наказателно право, ще могат да гледат по един, от общо дванадесетте едночасови епизода на сезона.

Сезон 2 започва точно оттам, откъдето завърши сезон 1 – с възможността Ан-Мари да е мъртва и въпросът дали Дорн ще остави Иванов да убие Луи. Дорн селедва плана си да сключи сделка с Димитров и да размени Бардов за Луи и Ребека. Остават само 24 часа, преди те да бъдат убити и екипът трябва да направи всичко, на което е способен за да ги спаси, докато Дорн от своя страна прави всичко, на което е способен за да хване Димитров.

„Престъпления без граници” е уникален по рода си сериал, който прониква в същността на Международния наказателен съд (МНС) – глобален правозащитен орган, имащ правомощията да създаде специален криминален отряд - ФБР, но на територията на стария континент. Елитната групировка има задачата да разследва серийни престъпления, които пресичат границите на държавите, да преследва престъпниците и да ги изправя пред лицето на правосъдието.
В звездния актьорски състав от САЩ и Европа, за втория сезон на сериала, освен Уилям Фикнър („Блек Хоук”, „Бягство от затвора”) и носителят на „Златен глобус” Доналд Съдърланд, се завръщат и Марк Лавоин („Добрият крадец”), („Италианска афера”, „Игрите на глада”), Том Влашиха („Игра на тронове”), Габриела Песион („Капри”), Ричард Флод (“Титаник: Кръв и стомана”) и Лара Роси, представена частично в първи сезон, която се присъединява към екипа. Двете нови имена в сезон 2 са на гост звездите Кари-Ан Мос („Матрицата”, „Вегас”, „Шоколад”) и Рей Стивънсън („Декстър”, „Книгата на Илай”).

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар