Два часа в неделя вечер с „Гласът на България”по bTV

Description

Два часа в неделя вечер с „Гласът на България”по bTV

Български „соул” на фона на треньорски заяждания и загубени басове в поредния епизод на музикалното шоу

Откриването на уникални гласове ще продължи и тази неделя вечер в ефира на bTV, когато най-гледаното музикално шоу в родния ефир ще подари на своите зрители цели два часа забавление. От 28 септември епизодите на „Гласът на България”, които ще се излъчват през уикенда, ще бъдат вече с продължителност два часа. Епизодите, които ще се излъчват в петъчните вечери ще се запазят както досега с дължина от 60 минути.  
В първия двучасов епизод на „Гласът на България” Наско, Миро, Десислава и Орлин ще продължат откриването на уникални гласове. Сред първите участници в шоуто тази неделя е 29 годишен кинорежисьор, любител на пермакултурата, който е прекарал в САЩ голяма част от живота си. Музикалните умения на младежа бяха придружени от още по-уникални умения в свиренето на укулеле и изостриха борбата между треньорите да го привлекат в своите отбори. И вторият кандидат не остана безрзличен на менторите. 16 годишното момиче накара Миро да се завърти още щом чу гласа й и след това да я определи като „предстояща изненда”, а коментарът на Десислава относно избора на Миро доведе до репликата – „Чух ли съскане?”.
Прецедент в историята на шоуто направи 20 годишна млада дама от Шумен. С изпълнението си на „Зайди, Зайди” тя накара не друг, а рок звездата Наско пръв да натисне бутона, а Десислава да се качи на сцената и да изпее парчето. Подобен ефект върху Наско оказа и още една млада дама, чието изпълнение на ”Derniere danse” го накара да натисне бутона още на 5 секунда след старта на изпълнението. Друга млада дама не успя да впечатли треньорите, но успя да шокира всички с признанието си, че е известна с това, че е направила селфи на интимните си части в дискотека.
Сред кандидатите имаше и такива, чиито изпълнения предизвикаха познанията на Наско в поп фолка, лингвистичните способности на Десислава в ромския език, изстрелване на определения като „тъпо парче” и дори успяха да провокираха гърчове у Миро и спор между него и Мартен дали поп фолкът е соул музика или не. Изборът на парче на една млада дама пък впечатли и дълбоко развълнува Мартен, а изпълнението на друг участник донесе на Мартен загубата в бас и сумата от 2 лв.  

2 коментара

2 коментара

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Ще публикувате ли програмата?

    ОтговорИзтриване
  2. Много ще се радвам, ако продължите да качвате програмите на телевизиите, единствено вие ги качвате 1-ви, навсякъде другаде съм търсил, но само при вас ги има още в петък програмите на нишовите телевизии на бтв, никъде другаде ги няма. Изключително ще съм ви благодарен, ако и занапред продължите да ги качвате.

    ОтговорИзтриване