Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Extreme Sports Channel през октомври 2014

Този октомври по Extreme Sports Channel ще открием сезона с премиерно състезание по мотокрос от Шампионата по мотокрос „Lucas Oil Pro“.

Този октомври по Extreme Sports Channel ще открием сезона с премиерно състезание по мотокрос от Шампионата по мотокрос „Lucas Oil Pro“.
След три месеца и 12 обиколки, кой ще бъде победителят, който ще отнесе жадуваната титла от тазгодишните състезания? Освен това, по Extreme Sports Channel ще покажем и събитието на годината. Станете свидетели на екшъна от гигантския четиридневен спортен и развлекателен фестивал “X Games Austin”. А за завършек на месеца ще имате възможност да видите “Blood, Sweat and Gears”!

AMA Motocross 2014
Всеки делничен ден от 6-ти октомври в 16:10 и 20:45

Стартиралият в легендарния Глен Хелън Нешънъл в Сан Бернардино, Калифорния, Шампионат по мотокрос „Лукас Ойл Про“ (Lucas Oil Pro Motocross Championship) (утвърден от AMA Pro Racing) изпълни с грохот първокласните съоръжения за мотокрос в Америка по време на 12-те си обиколки, които завършиха три месеца по-късно на езерото „Елсинор нешънъл“ (Lake Elsinore National) в Юта. През 2014 бяха възобновени много от редовните спирки на сериала, сред които Хенгтаун, Тъндър вели, Хай поинт, Бъдс крийк, Ред бъд, Спринг крийк, Уошаугал и Унадила, с някои нови добавки, като Индиана уест в Крофордвил - Средния запад, където Индиана е предпоследна спирка.

Най-добрите и най-бързите мотористи се състезаваха рамо до рамо в решаващата фаза на професионалното състезание по мотокрос, преминало през най-знаковите маршрути в историята на спорта, в което Райън Вилопото се бореше да защити короната си от Шампионата по мотокрос „Лукас Ойл Про“ (Lucas Oil Pro Motocross Championship), а шампионът в клас 250 кубика Ели Томак премина в клас 450 кубика. Това е най-голямото и засега – най-доброто състезание по мотокрос на of AMA!

X Games Austin 2014 
Всеки делничен ден от 6-ти октомври в 17:05 и 21:20

Този октомври по Extreme Sports Channel ще бъде показано събитието на годината. Станете свидетели на екшъна от гигантския четиридневен спортен и развлекателен фестивал, състоял се това лято в Цирка на Америките в Остин - Тексас, първото пълно X Games събитие, проведено в щата.
Вижте най-доброто в скейтбординга, BMX, Moto X и Rally X, където най-добрите спортисти в света ще покажат уменията си с надеждата да смажат конкуренцията. Гледайте ни, за да видите съперниците на Боб Бърнкуист – спортистът с най-много награди в историята на X Games, Педро Барос – едно от най-големите имена в скейтбординга на Бразилия, Тори Пъдуил – отличения с награди уличен скейтър на САЩ, Летиша Буфони – златна медалистка на уличен скейтборд сред жените, и много други!
Първокласните музикални изпълнители като Кейни Уест, Флейминг Липс и Прити Лайтс създават многостранно зрелище за сетивата, което привлича стотици и хиляди зрители. Можете да станете свидетели на цялата възбуда и на възторзите този октомври по Extreme Sports Channel.

Blood, Sweat & Gears (Сезон 6)
Всеки делничен ден от 27-ми октомври в 16:10 и 20:45

“Blood Sweat and Gears” е филм, посветен на хората, които обичат мотоциклетите си. Сериалът представя водачи от всички класи на моторния спорт, показвайки дълбоката им страст към техните машини. В сезон 6,  „Blood Sweat and Gears“ обхваща мотокрос по двойки, екстремен мотокрос и дори най-стария номер в света – стената на смъртта. Ще имаме възможност да надникнем зад кулисите в Световния шампионат „Maxxis“, да отидем в Испания, за да тренираме на „Хонда“, и да пътуваме из САЩ по Магистрала 66 с „Харли Дейвидсън“. Сериалът завършва във Флорида с Аня Коли – състезател по мотокрос и един от най-добрите състезатели в света по водни ски, за да разберем защо тези забележителни хора никога няма да се откажат от своите машини.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!