Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Fine Living през октомври 2014

Какво бихте направили, ако разполагахте с 10 бона?

Какво бихте направили, ако разполагахте с 10 бона?
Този въпрос ще ни занимава от 6ти октомври, когато ще видим как реални собственици на жилища се учат да икономисват хиляди от бюджета си за ремонт, спестявайки солидна сума пари за забавления! По-късно през месеца Дайна ще покаже своите способности за организиране на партита, като ни покани на величественото откриване на зрелищните чествания на свой клиент. Фаворитът на Fine Living „Да продадеш Ел-Ей“ също се завръща с изцяло нов сезон!

Да икономисаш 10 бона (Сезон 1) – Нова програма – всеки ден от 6ти в 11:15 и 16:25
Всяка седмица в „Да икономисаш 10 бона“, реални собственици на жилища се учат как да икономисат 10,000 долара от проектите си за ремонт и обновление. В този оригинален сериал ние се включваме от началото в проект за ремонт и обновление, който дава на собствениците полезни съвети за материалите и технологиите, както и важни съвети „направи си сам“ по отношение на някои от основните дейности. Собсвениците са удивени от това каква част от бюджета си могат да икономисат, което им оставя на разположение сериозна сума за друг проект, ваканция или нова придобивка!

Купон с Дайна (Сезон 2) – Нова програма – всеки ден от 13ти в 10:50, 14:15 и 01:55
Във всеки епизод на „Купон с Дайна“, бившата звезда  от „Real Housewives of New Jersey“ / “Реални съпруги  от Ню Джърси“ Дайна Манцо организира в домовете на своите клиенти изумителни и незабравими събития. Дайна и служителите от нейната компания „Designer Affair“ работят със собствениците, за да превърнат жилищата им в красиво и уникално място в чест на важен момент от техния живот. Независимо дали става дума за бляскаво честване на годишнина, пищна сватба или бурно парти по случай завършване на образование – празненствата на Дайна са винаги незабравими!

Да продадеш Ел-Ей (Сезон 4) – Нов сезон – всеки ден от 20ти в 11:40, 16:00 и 05:45
От Бевърли Хилс до Булевард Сънсет, Лос Анжелис е място, където богатите и известните водят луксозен живот и имат големи мечти. За брокерите на недвижими имоти от региона намирането на клиент и сключването на сделка може да бъдe толкова напрегнато, колкото поканата за кастинг. Време е за почитателите на „Да продадеш Ню Йорк“ отново да изминат разстоянието между двата бряга във великолепния Град на ангелите с „Да продадеш Ел-Ей“!

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!