Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Food Network HD през октомври 2014

Октомври месец по Food Network ще отпътуваме за Канада за нова порция от любимото си блюдо!

Октомври месец по Food Network ще отпътуваме за Канада за нова порция от любимото си блюдо!
Гледайте ни, за да видите как Дийн Макдермот ще води „Chopped Canada“. Дали канадските готвачи ще бъдат достойни съперници на чуждестранните си колеги? Освен това, ще изследваме традициите на семейната кухня в „Grandma’s Secret Cookbook“, където Джо Мока ще ни покаже вкусни стогодишни рецепти. Също през октомври предстои нов сезон на „Chopped“, призрачни кулинарни битки в „Halloween Wars“ и чествания на „Diwali“ с любимия готвач на Food Network – Реза Махамад.

Chopped Canada S1 – Нова програма - от 6-ти, всеки делничен ден в 09.30, 14.05 и 20.20
Воден от Дий Макдермот, „Chopped Canada“ е сериал, показващ оспорвано кулинарно състезание, в което четирима готвачи се състезават пред звездно жури от съдии-експерти, сред които Чък Хюс, Сусур Лий, Роджър Мукинг и Майкъл Смит. Използвайки уменията и изобретателността си, готвачите се надпреварват с времето, за да превърнат тайнствени съставки в изключителен шедьовър от първо, второ и трето. При всеки рунд ще отпада част от конкурентите, докато накрая остане само един. Десет хиляди долара очакват победителя в това безмилостно състезание, което всички желаят да спечелят. Кой ще оцелее до финала?

Grandma's Secret Cookbook S1 – Нова програма – от 13-ти, всеки делничен ден в 11.35 и 19.05
Grandma's Secret Cookbook Special – Нова програма – събота, 18-ти, в 22.50 и 02.35
В „Grandma’s Secret Cookbook“ ще пътуваме надлъж и шир с Мо Рока – остроумен журналист, актьор и сатирик, за да открием любими традиционни рецепти от семейната кухня и да чуем историите на тяхното създаване от бабите и техните семейства. Мо никога не се е учил да готви от своята баба, затова се обръща към любимите роднини на други хора, които да го научат на тайните на приготвяне на вкусни ястия. „Grandma’s Secret Cookbook“ е очарователен сериал, в който разказите са не по-малка радост за сърцето от самата кухня.

Halloween Wars S3 – Нов сезон – неделя, 26-ти, четири епизода от 09.30 и 18.40
Точно, когато сте си мислели, че е безопасно да минете покрай тази стара къща или да пресечете напряко през гробището идва очарователно призрачната четвърта част на сериала „Halloween Wars“. Пет екипа декоратори на торти, производители на бонбони и майстори на изрязаните тикви ще се обединят, за да докажат, че са номер едно, ще отнесат у дома си голяма награда в брой и ще ни уплашат до смърт с някои от най-удивителните разкази на ужаса... всички направени от торти, бонбони и тикви!

Още този месец:
Chopped S18 – Нов сезон – от 13-ти, всеки делничен ден в 08.15, 12.00, 16.35 и 00.05
Дивали уикенд на Реза – събота, 18-ти, и неделя, 19-ти от 12.00 до 20.20

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!