Jim Jam - Програмни акценти за октомври 2014

Description

Jim Jam - Програмни акценти за октомври 2014

Този октомври JimJam минава под прикритие с нашите нови любознателни приятели - детективи в премиерния сериал „Хип Хип Ура“ (Hip Hip Hurray).
Научете всичко за природата и околната среда, решавайки забавни загадки! През уикенда в „Приказен свят“ по JimJam ще видите селекция от безсмъртни и очарователни класически приказки, които са приятно забавление за цялото семейство.

ПРЕМИЕРА: Хип Хип Ура
Всеки делничен ден в 12:17, 16:05, 20:02, 23:10

Основните персонажи на сериала „Хип Хип Ура“ са хипопотамът-детектив Хип-Хоп и неговият помощник – невестулката Ура. В края на всеки епизод, след като са разрешили случая, те подскачат от щастие, викайки собствените си имена: ХИП-ХИП-УРА! Сериалът съчетава детективска история (винаги има загадка, която трябва да бъде разрешена) с елементи на екшън (понякога дори граничещ с трилър) и образователен филм. В крайна сметка, загадките, които двойката приятели трябва да разреши, са свързани със света на растенията и животните и показват природните явления.

Създателката на сериала Елжбйета Васик казва: “Моята цел е да направя децата по-чувствителни към всичко, което се случва около тях в света на природата. Отворете очите си! Вижте колко много интересни неща се случват около вас! Защо листата променят цвета си от зелен в жълт? Защо слънцето залязва зад хоризонта и какъв звук издава паунът? Всеки може да се превърне в лейтенант Коломбо, а разследването може да бъде не само увлекателно, но и забавно. Трябва само да се оглеждате около себе и 'обикновеният' ден може да се превърне във вълнуващо преживяване, което да отключи страстта ви към света на природата.”

ПРИКАЗЕН СВЯТ: Класически приказки

Малечко Палечко среща Палечка – събота, 4ти в 11:00 и 18:00
Легенда за Атлантида – неделя, 5 ти и събота, 11ти в 11:00 и 18:00
Островът на съкровищата – неделя, 12ти и събота, 18ти в 11:00 и 18:00
Гърбушкото от Нотр Дам – неделя, 19ти и събота, 25ти в 11:00 и 18:00
Красавицата и звяра – неделя, 26ти в 11:00 и 18:00

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар