FOX през ноември 2014

Description

FOX през ноември 2014

Още една порция премиерни сериали готви FOX през месец ноември за българските си зрители.


Грейсланд – Сезон 2
от 26 ноември, всяка сряда от 21:00 часа 
премиера за България 

Вторият сезон на „Грейсланд“ следва живота на шестима федерални агенти под прикритие, които живеят заедно в правителствена къща, намираща се на брега на красив плаж в Южна Калифорния. Тези агенти от ФБР, ДЕА и Митническите служби живеят в лъжи, борейки се да поддържат чувството си за нормалност.

Даниел Сунджата
Арън Твейт
Ванеса Ферлито
Брандън Джей Мак Лерън


Тиранин – Сезон 1 
от 13-ти ноември, всеки четвъртък от 21:00 часа
премиера за България

  „Тиранин“ разказва историята на едно американско семейство,  въвлечено във вътрешните дела на Абудин -  бурна нация в Близкия Изток. Басам „Бари“ Ал-Фаийд (Адам Райнър) е най-младият син на спорния диктатор на разкъсаната страна. Бари се завръща в Абудин след 20-годишно самоналожено изгнание в Америка, за да присъства на сватбата на племенника си. Той бързо се озовава дълбоко в държавната политика на Абудин, както и в проблемите на семейството си. Бари се изправя пред суровата реалност в обществото на Абудин, създадена от управлението на баща му и брат му Джамал (Ашраф Бархом). Той също така застава и срещу съпругата на Джамал, Лейла (Моран Атиас), която вярва в жесток и коравосърдечен режим. Съпругата на Бари, Моли (Дженифър Финигън) се мъчи да разбере опасенията му, но той не желае да разкрие причината за безпокойството си пред нея и децата им.
Адам Райнър
Дженифър Финигън
Ашраф Бархом
Фарес Фарес

Семейство Симпсън – Сезон 16 
от 17 ноември, от понеделник до петък от 23:20 часа 
премиера за канала 

„Семейство Симпсън“ е най-дълго излъчваният анимационен сериал досега. Поредицата се слави, като най-смешното телевизионно предаване, което изобразява американското семейство, но също така представлява осмиване и на много от стереотипите, които са създадени по адрес на американската нация, общество и култура. „Семейство Симпсън“ има лоялни фенове по целия свят. Интелигентно написан, хумористичен и възхитително остроумен, сериалът продължава да забавлява със 16-ти сезон.


Американците – Сезон 1 -2  
от 1-ви ноември, всяка събота и неделя от 20:35 часа 
сезон 2 е премиера за България 

„Американците“ е драма за сложния брак на двама съветски шпиони, представящи се за американци във Вашингтон, малко след началото на президентството на Роналд Рейгън. Уреденият брак на Филип и Елизабет Дженингс става все по-страстен и истински, но е постоянно подложен на тест от ескалиращата „Студена война“ и интимните, опасни и мрачни връзки, които поддържат с мрежа от шпиони и информатори под техен контрол. Двамата имат две деца, 14 годишната Пейдж и 11 годишният Хенри, които не знаят нищо за истинската същност на родителите си.
Кери Ръсел
Матю Рис

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар