Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

FOX Life & FOX Crime през ноември 2014

Представяме ви акцентите от каналите на FOX за предстоящия месец ноември.

Представяме ви акцентите от каналите на FOX за предстоящия месец ноември.


FOX LIFE

Любовни авантюри – сезон 2 
от 3 ноември, всеки понеделник от 22:00 часа 
премиера за България 

Базирана на едноименната хитовата телевизионна поредица от Великобритания, "Любовни авантюри" се завръща за втори сезон. Провокативната и вълнуваща драма продължава да следва скандалните животи на  четири приятелки, които се борят с бурни житейски премеждия. След последните драматични събития, които преживяха, Сави, Джос, Карън и Ейприл се нуждаят една от друга повече от всякога, в опита да изградят нов живот за себе си.

Алиса Милано
Юнджин Ким
Рошел Ейтс
Джес Макалън
Брет Тъкър



FOX CRIME


Убийци – сезон 1  
всеки понеделник от 22:00 часа
продължение на сезона


Като млад и нов детектив, Катрин Дженсън постига репутацията на престъпваща границите си, решена на всичко, за да разреши най-жестоките убийства в Питсбърг. Мотивирана от миналото си, в което брат й изчезва, а доведеният й баща е заподозрян като сериен убиец, тя често се чувства емоционално свързана с жертвите, които разследва. Дженсън се възползва от помощта на Томас Шефър (Д‘арси), психолог, който има тясна връзка с полицията, с цел да осигури вътрешна информация както по случаите на Катрин, така и по този с доведеният й баща.  Той също намира себе си дълбоко свързан с всеки един от случаите, предимно с убийците. Двамата непрекъснато се осъждат един друг, което често поставя тях и семействата им в опасност. Когато тези трудни характери заработят заедно, обикновено те избавят един друг от личните си демони, но провокират други опасни реакции в себе си …

Клои Севини
Джеймс Дарси
Джеймс Морисън
Омид Абтахи
Кери Омали
Майкъл Рисполи
Бенедикт Шафер
Дино Ренд
Брус Дейвидсън
Кати Бейкър
Десмонд Харингтън

Отдел „Антимафия“ – сезон 3 
от понеделник до петък от 20:50 часа 
продължение на сезона 


В Палермо се развива скрита война между мафиотските семейства за ръководството на Коза ностра, след арестуването на последния водач на организацията – Бернардо Провензано.
Младата Рози Абате, членка на един от най-старите престъпни кланове се завръща в Палермо за сватбата си, след дълъг престой в САЩ.Заместник-началникът на полицията Клаудия Марес се присъединява към специален „Антимафия“ отряд воден от Стефано Лория. Дори след бруталното убийство на Лория, отрядът бавно ще започне да разбира новата динамика на мафиотските семейства, целите и сделките им.
Ерата на ръчно написаните бележки е в миналото. Сега всичко се състои от телефонни подслушвания, криптирани съобщения и изтънчен шпионаж. Екипът ще открие, че това е дълга война и противникът не е единствената заплаха.

Симона Кавалари
Джулия Мишелини
Джордано Де Плано
Пауло Пиербон
Марко Бочи
Франческо Мандели

Убийства в рая – сезон 1 
от 25 ноември, понеделник до петък от 20:50 
повторение

Сърдечен, ненатоварващ детективски сериал за инспектор, на когото е възложено да разследва убийство на райския остров Сен-Мари в Карибския басейн, въпреки омразата му към слънцето, морето и пясъка. Сценарият се съсредоточава върху героя на праволинейния британски полицай Ричард Пуул, който е изпратен да разреши мистериозно убийство. Там го очаква разнебитен участък и много по-различен тип полицейска работа. Неговият нов партньор, детектив Камий Борди, е интуитивна, борбена и блестяща, а останалата част от екипа определено имат свой собствен уникален начин на действие. С нова умопомрачителна загадка за разрешаване във всеки епизод, „Убийства в рая” е интригуваща криминална драма.

Бен Милър
Сара Мартен
Дани Джон-Джулс
Гари Кар
Ленора Кричлоу
Елизабет Бужин
Хюго Спиър
Дон Уорингтън

Транспортер – сезон 1
от 22-ри ноември, събота и неделя от 18:50 часа 
повторение

Франк Мартин е транспортерът. Ако искате да ви превозят нещо бързо и безшумно, Франк Мартин е вашият човек. Той превозва всичко навсякъде, без да задава въпроси. Бивш военен от специалните части, той е превърнал шофирането в изкуство, има необходимата подготовка по бойни изкуства, за да достави всеки пакет навреме и никога не се отказва, докато пратката не стигне крайната си цел.
Правилата му:
#1 – Никога не променяй условията
#2 – Без имена
#3 – Никога не отваряй пакета

Крис Ванс
Франсоа Берлеан
Андреа Осварт
Делфин Шенеак
Чарли Хюбнер


Мостът – сезон 1 
от 5 ноември, понеделник до петък от 23:50 часа 
повторение

Действието на „Мостът“ се развива на границата между Ел Пасо и Хуарес и проследява сътрудничеството на двама следователи – един от САЩ и един от Мексико, които трябва да работят заедно, за да заловят сериен убиец, който действа от двете страни на границата между САЩ и Мексико.
Мистериозният сериен убиец следва свой план. С течение на времето и развитието на сериала ние научаваме подбудите му да образова героите и зрителите седмица след седмица относно различни човешки и социални проблеми.
Пилотният епизод започва с първия от тези уроци, след като труп от две части е открит на границата между САЩ и Мексико. Долната част е от тялото на мексиканска проситутка, а горната част – от тялото на американска съдийка, която е противник на реформирането на имиграционните закони.
Поуката от убийството е, че ВСИЧКИ ХОРА СА СЪЗДАДЕНИ РАВНИ (първият ред от Декларацията на независимостта на САЩ – основополагащият документ за държавата). Мексиканската проститутка е била в неизвестност от година без никой да разследва изчезването й, докато американката веднага бива разпозната от следователите.

Демиан Бичир
Даян Крюгер
Тед Левайн
Анабет Гиш
Томас Райт
Матю Лилард


Мостът – сезон 2 
от 24 ноември, понеделник до петък от 23:50 часа
повторение


Мостът“ е съвременен криминален трилър, изследващ напрежението на границата между САЩ и Мексико. Соня Крос (Даян Крюгер) се изправя пред редица трудности, партнирайки си с номинираният за Оскар – Демиан Бичър (Марко Руиз). Силните им характери и безотказната последователност са провокирани от премислените ходове на сериен убиец.
Втори сезон ни разказва за Марко, който се съвзема от смъртта на сина си, но продължава да се бори с корумпираната полиция. Що се отнася до Соня – тя има неочаквана среща с мъж, свързан с миналото ѝ. Той ще се опита да застане между нея и шефа ѝ. Последвалите случаи неочаквано ги въвличат в мрежа от пране на пари и полицейска корупция. Продължава и нарко-войната, царяща по улиците на Ел Пасо. Този път обаче случаите не остават далеч и от пресата, която в лицето на репортерите Даниел Фрай и Адриана Мендез ще пресече пътя на Марко и Соня. Шарлот Милрайт ще трябва да направи невъзможен избор между световете на Американското правителство и Мексиканския картел – две неща, които ще се окажат доста трудни за нея. Междувременно Стивън Линдър продължава борбата си за справедливост на мексиканските имигранти – нещо, в което вярва и влага всичките си усилия.
Не пропускайте нови мистерии и заплетени случаи. Гледайте втория сезон на „Мостът“, където Соня и Марко отново са по петите на престъпността.

Демиан Бичир
Даян Крюгер

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!