Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

JimJam през ноември 2014

Гледайте през ноември любимите семейни филми от цикъла „Класически приказки“, всеки уикенд по JimJam!

Гледайте през ноември любимите семейни филми от цикъла „Класически приказки“, всеки уикенд по JimJam!


Красавицата и звяра
Събота 1ви в 11:00 и 18:00

Нова адаптация на безсмъртната класическа приказка за нестандартната любов, изпълнена с вълшебни приключения, романтика, любов и прекрасна музика.

Аладин
Неделя 2ри и събота 8ми в 11:00 и 18:00

Тръгнете на вълшебно пътешествие – удоволствие за цялото семейство, в това екзотично приключение, което ще покори въображението на деца и родители и чието гледане никога не омръзва. С помощта на верния джин от лампата, Аладин ухажва красивата дъщеря на султана – принцеса Лейла, като построява приказен палат. Но, тогава злият Хасем открадва лампата заедно с принцесата…


Легенда за Су-Линг 
Hеделя 9ти и събота 15ти в 11:00 и 18:00

Богато анимиран преразказ на класическата вълшебна приказка от Далечния изток за невъзможната любов между красивия принц и селското момиче и за малкото славейче, което държи ключа към щастието на двамата млади! Независимо от голямото си богатство и власт, великият император Чао е нещастен. Неговият син – принц Чен, го учи, че щастието не е във вещите, а в това, което човек знае и обича.
“Легенда за Су Линг“ е разказ за истинската любов и за това, че когато е писано една любов да се случи, нищо не може да й попречи. Това е една удивителна приказка” – All Movie Guide

Царят на джунглата
Hеделя 16ти и събота 22ри в 11:00 и 18:00

Един опърничав цар-лъв се оказва с пълни лапи в опита си да спаси своето царство в джунглата в тази чудесно анимирана, пълна с песни класическа приказка за цялото семейство!

Лъвът Максимилиан е себичен владетел на приказна империя в джунглата, докато не го отвлича една жадна за власт хиена. Тогава свитият брат-близнак на Максимилиан Ървин се намесва, за да спаси положението!

Снежанка и седемте джуджета
Hеделя 23ти и събота 29ти в 11:00 и 18:00

Добре дошли в омагьосващото царство на една красива принцеса, на една коварна кралица и на седем смешни малки човечета с големи сърца в тази прекрасно анимирана версия на безсмъртната класическа приказка „Снежанка и седемте джуджета“.

Пътешествията на Гъливер
Hеделя 30ти в 11:00 и 18:00

Нова версия на „Пътешествията на Гъливер“, в която се разказва за малките човечета, които получават ценни уроци за живота, любовта и спагетите!

1 коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!