Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Outdoor Channel през ноември 2014

Outdoor Channel ви води по света, за да изпитате уникални приключения и преживявания през очите на изявени ловци и световно известни знаме...

Outdoor Channel ви води по света, за да изпитате уникални приключения и преживявания през очите на изявени ловци и световно известни знаменитости.
Бъдете с канала, който се грижи за опазването на природата и който показва въодушевлението на големите ловци както за активните, така и за пасивните почитатели на канала.

PBR Outdoors 2014
Всеси петък, троен епизод, от 7-ми ноември, в 17:00 и 20:45

„Pro Bull Riders Nation“ описва детайлите на ездата на бикове и ловния живот на техните любими ездачи, борци, герои и легенди с помощта на домакина на филма – художникът и големият ловец Стив ЛьоБлан, който ги кани да посетят най-хубавите места за лов и риболов по света. Екшънът на ловните приключения от световна класа, въодушевлението на арената за езда на бикове и приятелството на Стив със звездните участници правят „PBR Outdoors“ незабравимо предаване за феновете на лова и ездата на бикове.

Buccaneers & Bones 2014
Всеки понеделник, троен епизод, от 10-ти ноември, в 18:15

„Buccaneers & Bones“ изследва риболова на костеливата риба (наричана още „сивия призрак“, защото трудно се намира и улавя) в цялата му слава, видян през погледа на един звезден екип (Том Брокоу, Хю Люис, Ивон Шуйнар, Лефти Крех, Бил Клин, Мередит Маккорд и Уил Бенсън), които са посветили голяма част от времето си на каузата за опазване на околната среда. Водено от Том Брокоу в партньорство с Дружеството за закрила на костеливите риби и херингите (Bonefish and Tarpon Trust), „Buccaneers & Bones“ проследява екипа си по време на лов за неуловимата костелива риба в дълбоките води на Бахамските острови. Зрителите се поощряват да вземат участие в опазването на видовете за бъдещите поколения, тъй като сериалът представя и някои от най-новите изследователски проекти и получените статистически данни с финансиране от Bonefish and Tarpon Trust и други сродни организации.

Speargun Hunter 2014
Всеки понеделник, троен епизод, от 10-ти ноември, в 17:00

Екипът на „Speargun Hunter“ показва елитни специалисти по подводен риболов от цял свят, като пътува до места, които не само разкриват изумителната красота на океана, но и реалната настояща опасност от лова на едри екземпляри в най-дивото място на Земята – необятния океан. „Speargun Hunter“ показва истинската, неподправена реалност, без никакви украси. С него никога не знаете какво може да видите насред океана.

The Obsession of Carter Andrews 2014
Всеки понеделник, троен епизод, от 17-ти ноември, в 19:30

Картър Андрюс не се занимава с риболов за отдих, пари, слава или рекорди, а защото няма друг избор. Той е жертва на едно консуматорско обсебване, което го кара да прекарва на вода 300 дни в годината – от Панама до Снейк ривър, от крайбрежието на Луизианския залив до Русия. Силата на това обсебване е достатъчно голяма, за да отекне в невероятните телевизионни истории и дори в социалните медии, в които феновете могат да участват с него. Гледайте „The Obsession of Carter Andrews“, за да се убедите сами колко голяма може да бъде мотивацията на един човек.

Western Extreme 2014
Всеки вторник, троен епизод, от 18-ти ноември, в 17:00

Всяка седмица Джим Бърнуърт ще ви води по света, докато ловува едър дивеч. В предстоящия си сезон той ще ходи на лов в Аляска,  Канада, Мексико, Северна Америка и Южна Африка. Той ловува с лък и пушка и определено привлича интереса ни, докато го следваме в приключенията му, заснети с високо качество на изображението. Освен с известните си гости, той ще ловува и заедно със своето семейство – неговите синове пътуват с него до различни места, а освен тях той ще вземе и най-голямата си дъщеря на лов за белоопашат елен, който не бихте искали да пропуснете.


Jim Shockey's Hunting Adventures 2014
Всеки вторник, от 25-ти ноември, в 19:30

Водещият Джим Шоки пътува по света, за да ви осигури най-добрите ловни приключения. Филмът ви отвежда в долината на река Юкон в Аляска – на лов за американски лосове, при ескимосите в Арктика – на лов за полярни мечки с кучешки впрягове, на нос Бъфалоу в Танзания – на лов за крокодили, в земите на масаите – на лов за газели и белобради антилопи-гну, и отново в Арктика – на лов за мускусни бикове с пушки с предно зареждане. С Джим никога не се знае къде ще ви отведе следващото приключение.


Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!