FOX през декември

Description

FOX през декември

Премиерите по FOX за месец декември.


Слийпи Холоу – сезон 2 
от 2 декември, всеки вторник от 21:00 часа 
премиера за България

Сериалът продължава експлозивните събития от финала на първия сезон, след които Икабод се озовава заровен жив в ковчег; Аби е заседнала в Чистилището; съпругата на Икабод, Катрина (Катя Уинтър), е отвлечена от Конника без глава; капитан Франк Ървинг (Орландо Джоунс) е зад решетките за убийство, което не е извършил; а сестрата на Аби, Джени (Линди Грийнууд) лежи сред останките от ужасна катастрофа.

Тези събития до голяма степен се дължат на шокиращото разкритие, че Хенри Периш (Джон Нобъл) – довереният приятел на Икабод и Аби – всъщност е син на Икабод и Катрин и Вторият конник на Апокалипсиса. Сега, след като Хенри застава до Конника без глава, в ролята си на Войната, Слипи Холоу е на крачка от унищожението.

Този сезон почитателите на сериала ще се срещнат с цяла плеяда нови лица в Слипи Холоу, включително шериф Лина Рейес (гост звездата Сакин Джафри - „Къща от карти”) и енигматичния Ник Хоули (гост звездата Мат Бар – „Хетфилд и Макой”), които добавят допълнителни драма, вълнение и интриги в още по-заплитащата се история на мистериозния град.
Нетърпимостта на шериф Рейес към „безсмислиците” застрашава напредъка на Икабод и Аби, докато появяването на Хоули носи романтични интриги и капка скандал. От своя страна Икабод и Аби се срещат с нова вълна изчадия от отвъдното и трябва да се борят с тях, понякога отвръщайки на огъня с огън. Освен това разкриването на факта, че основният им враг всъщност е син на Икабод, поставя на върховно изпитание лоялността и привидно неразрушимите приятелства. Както винаги Икабод продължава да научава все повече за съвременния свят около себе си – от удобствата на модерната банкова система, до новото и объркващо нещо, наречено
 „йога”.

Лейтенант Аби Милс – Никол Бехари
Капитан Франк Ървинг – Орландо Джоунс
Икабод Крейн – Том Мисън
Катрина Крейн – Катя Уинтър

Последният мъж на света – сезон 3
от 1-ви декември, всеки понеделник от 21:00 часа 
премиера за България

Тим Алън се завръща, като Майк Бакстър, за третия сезон на „Последният мъж на света” – един сериал за всичко, пред което са изправени днес семействата в Америка, пречупено през чувството за хумор на един класически, мачо герой. Майк продължава да бъде обграден от сили, които се опитват да поставят на изпитание всичките му идеали и това, в което вярва.

Семейният тип – сезон 6
от 16-и декември, понеделник до петък от 23:20 часа
премиера за България

Питър Грифин е бащата в това не толкова типично американско семейство от средната класа. Луис е любящата му съпруга, която се опитва да запази поне капчица нормалност при подобен живот.  Семейство Грифин се допълва от децата им: тийн кралицата Мег, 13-годишният нехранимайко Крис  и най-малкото им дете Стюи – диаболично, умно бебе, което вече се готви да завладее света. Там е и Браян – най-умният от всички, който също така е семейното куче.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар