„Долна кифла“ на Спенс – вече с над 100 000 гледания във VBOX7

Description

„Долна кифла“ на Спенс – вече с над 100 000 гледания във VBOX7

Хитът на декември има своето категорично име – „Долна кифла“ на Спенс – вече с над 100 000 гледания във VBOX7 и 50 000 в YouTube.
За четири дни видеото с умелото присъствие на Деси Бакърджиева и Гери Аролска (в ролите на черната и русата кифла) те предизвиква да го пуснеш пак, и пак, и пак… И колкото повече слушаш текста, толкова по-ясно става „скритото“ му послание.

А истината е, че този хит не е посветен на посредствените момичета от чалга културата. Целта дори не е да бъде захапан „Габровският бек, който свършва за 5 секунди на плейбек“ – очевидно – Криско.

„Обектът“ на умелото стихоплетство се оказва неочакван и неизвестен за широката публика – DJ George, който се изявява в Пловдив. Това разгадаха верни фенове на Спенс от VBOX7 и YouTube, а текстът на парчето недвусмислено го доказва.
„Долна кифла“ на Спенс стартира с фразата – „Ето, една (кифла) се задава – for Жоржета пени*лава“. Може би сте се чудили защо точно „Жоржета“ – отговорът вече е декодиран. Само няколко секунди по-късно следват още жокери – „Пусни на Спенса хита и бакшиш ще ти кихна“. Говорим за човек, който пусна музика – а такива са диджеите. И както казва Спенс по-нататък в куплетите – „Само диджей Гей не пусна Спенс на черно парти“. … „Шото знам, че носиш плеърите в дамска чанта“.

И за да е съвсем ясен обектът на творчеството, Спенс разказва – „Това се случи преди години под тепетата“. Както споменахме, именно в този регион (Пловдив, тепетата) се вихри горепосоченият шоумен.

Кулминационният момент в цялата история е, че самият DJ George сякаш също се припозна в умелите рими. Той написа във Фейсбук – „Лоша реклама няма. Тази вечер Ви чакам в Пловдив с брой участие 289 за годината. Поздрави за чичкото живущ на лизинг !!!“.
Дали диджеят ще намери сили и начин да „отвърне на удара“ подобаващо – предстои да проследим.

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар