Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Годишен обзор: Телевизиите през 2014 г. (6)

Осем дни преди Нова година ви предлагаме шестото място в нашата класация и своеобразен годишен обзор: Телевизиите през 2014 г. 

Осем дни преди Нова година ви предлагаме шестото място в нашата класация и своеобразен годишен обзор: Телевизиите през 2014 г. 


RING.BG става bTV Sports?

Снимка: bgtvnews.com
Днес bTV става на 14 години и по тази причина в ефира на медията се появи нова реклама представяща всички канали в групата. Интересен факт е отсъствието на RING.BG от тази реклама и наличието на bTV Sports в нея. На лице са и всички останали канали на групата bTV, bTV Cinema, bTV Action, bTV Comedy, bTV Lady и VOYO.BG.
След справка в регистъра направена от колегите от сайта BG TV News става ясно, че има регистриран домейн btvsports.bg от bTV Media Group. Преди време бяха регистрирали и домейн btvarena.bg, на който явно са прекратили регистрацията според справката на колегите.
Както вече писахме новият спортен директор Крум Савов обяви, че името на канала ще бъде сменено, а сред вариантите бяха bTV Sport, bTV Ring и bTV Arena. Най-вероятният рестарт за спортната телевизия на България е в края на лятото, когато стартират първенствата на Италия и Франция, чиито права държи bTV. Те трябва да са наясно, че само с тях няма да има бъдеще в подобен канал и трябва да се инвестира в нови спортни събития. Едно от най-вероятните е Формула 1. Договор за шампионата на най-бързите мъже за следващия сезон все още няма, а този на F+ изтича в края на този сезон.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!